Descoperă experiențele absolvenților noștri

Ecosistemul IT School se oglindește în rezultatele cursanților noștri

Experiența fiecărui IT Schooler din comunitatea noastră de alumni ne provoacă să “reinventăm” constant programele de pregătire pentru ca procesul de reconversie profesională să curgă lin și să cuprindă fiecare etapă din traseul către o viitoare carieră în domeniul IT.

Pe Facebook, Marinela Vlad, absolventă a cursului de Python, creionează experiența sa de la înscriere până la pregătirea pentru interviu: “Înscrierea făcută cu responsabilitate: formular online urmat de interview … să primești toate detaliile și să știi exact ce ți se oferă”. Despre curs ne spune că “Trainerul explică excelent, cu multă răbdare și profesionalism. Curricula foarte bine organizată, predată într-un ritm ok pentru toate nivelurile. Primești mai mult knowledge decât te aștepți. Temele și proiectul final te ajută foarte, foarte mult în dezvoltare.

Marinela lucrează acum în domeniu, la o companie internațională și încheie review-ul cu un gând pentru viitorii cursanți:

“Aș scrie romane despre experiența faină avută, dar mă limitez la atât: alege cu inima deschisă IT School că sigur nu o să regreți! Succes tuturor și felicitări IT School pt. tot ce sunteți și proiectele la care lucrați!”

- Marinela Vlad

Marinela Vlad
Profile icon
Doru Anton

Testare Software

Recomand IT School cu încredere atât pentru cei care doresc o schimbare a domeniului de lucru, cât și pentru cine urmărește să-și îmbogățească portofoliului de hard skills. În cadrul cursului am avut o experiență foarte plăcută, ghidare și suport constant și traineri deosebit de implicați. Ulterior cursului, într-un timp scurt am reușit să încep o nouă carieră în specializarea dobândită. 👑

Profile icon
Robert Mihai Nicolescu

Programare Python

Prima ședință a fost cea de set-up, alături de Cătălin Ciobanu, o sesiune fun, dar și relaxantă în același timp. Trainerul este un om foarte profi și pune pasiune în ceea ce face, iar răbdarea pe care o are cu fiecare participant este de standarde înalte. În cadrul academiei, am terminat cursul de Python (alături de Cipi), iar în curând termin și cursul de Metodologii Agile (alături de Raul Riti). Pot spune că a fost o experiență super, oameni super, atmosfera de asemenea. Pe durata cursurilor, trainerii au fost deschiși. Nu mergeau mai departe până nu înțelegeam. Pierdeam noțiunea timpului când participam la cursuri. Sesiuni interactive și cu oameni super deschiși 🥳. Pe viitor îmi doresc să mai fac cursuri în această academie 🥰.

Profile icon
Alina Barbu

Web Development

Oamenii de la IT School sunt geniali. Totul este primitor și plăcut, plin de viață și încurajator. Dacă ești nesigur că vrei să faci ceva în domeniul IT, e suficient să schimbi câteva vorbe cu oricine de aici și deja te simți vindecat. O să-mi fie tare dor de glumele lui Răzvan, mai ales cele pe partea de web development. Avalanșă de serotonină 🍫. Plec de aici cu o mulțime de informații prețioase pe care nu aș fi reușit să le acumulez singură. De fapt, plec de aici cu mai mult decât îmi imaginam. Îmbrățișări cu fericire! 🤗🍪

Profile icon
Lăcrămioara Șovar

Web Development

IT School a fost pentru mine primul contact cu lumea tehnică, după ani de pregătire în activități mai degrabă umaniste. M-a ajutat în tranziția de la aviație la IT, m-a luat de la zero și m-a ghidat către ceea ce am devenit azi. La IT School am învățat să învăț altfel, cu mâinile pe tastatură, am primit răspunsuri prompte și pertinente de la profesori-prieteni. Tot de aici am primit încrederea că pot, atunci când mă îndoiam de mine și mi se părea că mi-am luat în spate mai mult decât pot duce. Acum lucrez în IT și pot spune că acest lucru poate nu s-ar fi întâmplat dacă nu mi-aș fi făcut curaj să mă înscriu la un prim curs IT School.

Profile icon
Iulia Făgaș

Programare Java

Mi-a plăcut foarte mult cursul de Java. A fost foarte bine structurat și predat pe înțelesul tuturor. Deși nu am avut cunoștințe de programare înainte de începerea cursului și nici baze de matematică sau informatică am reușit să mă angajez în domeniu chiar înainte de a termina cursul. Tot ce ai nevoie pentru a urma cursurile IT School sunt entuziasmul și dorința de învățare.

Profile icon
Bogdan Milko

Programare C++

Am urmat cursul de C++ din dorința de a face o schimbare în carieră, cursul fiind de la 0! Desfășurarea sesiunilor de training s-a realizat într-o manieră plăcută, bine structurată, iar trainerul a fost super receptiv la modul în care ținea pasul fiecare cursant, răspunzând oricărei întrebări atât la curs cât și în afara cursului, dacă întâmpinam dificultăți! Cât despre sălile de curs, sunt foarte primitoare, iar designul interior unul foarte creativ! Așteptam cu nerăbdare fiecare zi de curs. Dacă există ceva ce te pasionează o vei face cu cea mai mare plăcere, iar rezultatele ți se vor dezvălui în timp!

Profile icon
Cosmina Tunsoiu

Graphic Design

Mi-a plăcut super mult la voi! Am învățat foarte multe lucruri la cursul de PS și AI cu Diana Leon 🖤! Cu atmosfera faină și relaxantă de la cursuri, aș fi venit zilnic.

Profile icon
Larisa Elena Buleu

Introducere în IT

Recomand cu mare drag! Am făcut cursul de Introducere în IT și este exact ceea ce am avut nevoie. Trainerii sunt atât de faini, profi și le place atât de mult ceea ce fac, că nu ai cum să nu termini cursul fără să spui că îți dorești o carieră în IT. Entuziasmul lor și dorința ca tu să înțelegi absolut tot este wow. You guys are an inspiration. Mulțumesc mult pt. tot! Voi reveni cu siguranță și pt. alte cursuri!

Profile icon
Alexandru Ion

Generale

Am terminat super recent activitatea din cadrul IT School și deja le simt lipsa. Au un staff foarte capabil care te ajută cu orice informație ai nevoie. Profesorul alături de care am studiat, a fost super pregătit și totodată foarte prietenos și înțelegător cu fiecare în parte. Îl simțeam mai degrabă ca pe un prieten. Toți participanții au fost oameni foarte faini și prietenoși. Apreciez foarte mult că au inclus (în curs), pe lângă programul de câteva luni, și sfaturi pentru interviuri. Oameni foarte faini, se vede munca depusă pentru a ajunge în punctul acesta. Recomand cu căldură oricui vrea să se inițieze în domeniul IT. Chiar și fără background informatic, profesorii chiar își dau silința și explică de la cele mai elementare lucruri. Sunt sigur că oricine își dorește poate reuși. Mai ales împreună cu IT School. Salutările mele și toate cele bune!!

Profile icon
Stelian Nițu

Programare Java

Am participat la cursul de Java și am rămas plăcut surprins de modul de predare, diferit față de cel din școli și facultăți. Cursul a fost axat în special pe partea de practică și pe modul în care se procedează într-o firmă. Unul dintre multele lucruri pentru care sunt recunoscător, este pregătirea pentru interviu, care mi-a dat speranță și încredere în mine. După finalizarea cursului am fost recomandat unei companii IT. Recomand cu încredere.

Profile icon
Iulia Vasiliu

Testare Software

Am avut parte de o experiență super în cadrul cursului de Testare Software condus de Raul Riti, am învățat foarte multe lucruri care cu siguranță mă vor ajuta pe viitor. Am reușit să ies și din zona mea de confort 💪. IT School - the best 🌟 Mulțumesc pentru tot.

Profile icon
Gordana Ianculov

Web Development

Am urmat cursul de Web Design și am apreciat structura clară și logică a programei, modalitatea plăcută și eficientă de învățare datorată abilităților de predare ale trainerului, dar mai ales aplicabilitatea cunoștințelor acumulate, exersată prin challenge-urile primite în timpul orelor de curs și proiectele de studiu individual. Recomand IT School deoarece mi-a oferit o inițiere în domeniu, pe care am dezvoltat-o ulterior în cadrul unui job de front-end developer.

Profile icon
Alex Morosan

Generale

Strong mentors team, focused on learning by practice, great community...Thanks a lot!

Profile icon
Adelin Tolan

Web Development

Recomand cu încredere IT School! Trainerii dau dovadă de profesionalism, practic ai simțământul că fiecare dintre ei e guru în domeniul lui. Partea frumoasă este că au destulă răbdare și, cu real interes, se coboară la nivelul fiecărui învățăcel, ajutându-l să progreseze. 👨‍🎓 Îmi plac toți angajații firmei cu care am avut tangență, sunt persoane pozitive, mereu cu zâmbetul pe buze și gata să te ajute cu tot ce e nevoie. Mulțumesc, IT School!!! 😉

Profile icon
Robert Bodo

Programare Java

Am terminat luna trecută cursul de Java de la Arad. Deși eram cât de cât familiarizat cu limbajul, am învățat foarte multe lucruri noi și mi-am "betonat" cunoștințele anterioare despre programarea orientată pe obiecte. Instructorul a fost foarte de treabă, a predat pe înțelesul meu, per total a fost o experiență foarte plăcută. Recomand cursul cu încredere. 😀😀😀👍👍👍

Profile icon
Dragan Basyc

Programare C++

Un curs foarte util, care acoperă ce este esențial. Și nu, nu a fost foarte greu de înțeles :). Poți pune întrebări când ai nelămuriri și vei fi ajutat de fiecare dată când întâmpini dificultăți la exerciții, fie în timpul cursului, fie prin email cu privire la temele primite, recomand celor își doresc să învețe de la zero.

Profile icon
Andreea Dumi

Graphic Design

Un loc călduros și profesional în același timp. Mă bucur că am ajuns să cunosc niște persoane minunate de la care chiar am avut ce să învăț. M-aș întoarce oricând pentru un curs sau proiect nou 🙂. So thank you!

Profile icon
Ovidiu Ciba

Web Development

Vă mulțumesc mult pentru tot ceea ce am învățat. După prima lecție, mi-am dat seama că aceste cursuri sunt exact ce îmi lipseau. Profesor, metodologie și comunicare - au fost mai mult decât mă așteptam și sunt foarte încântat de rezultatele obținute. Vă recomand cu sinceritate.

Profile icon
Alex Pîrvu

Web Development

IT School = oameni optimiști, talentați și dedicați. Cursurile și exercițiile, modul de abordare a problemelor sunt de nota 10. Cunoștințele acumulate după primul curs de Web Design au fost suficiente pentru a găsi un job de front-end developer la nici o săptămână după absolvirea cursului. Mulțumiri trainerilor de la ITS pentru tot ajutorul oferit pe parcursul cursului, cât și după absolvire.

Profile icon
Kenny Tudor

Web Development

Great experience, unbelievably good trainers and sweet people 💙. Cannot believe more than 100 hours have passed this fast. Looking forward to pursuing a career as a web-developer. Thank you!

Profile icon
Daniel Bogoșel

Programare Java

Tot ce pot spune în urma cursului de Java este "wow". IT School mi-a întrecut orice așteptare atât pe partea de learning (training, material de curs, trainer, good practice, and clean code), cât și pe partea de training pentru interviu. Sunt oameni faini cu care e o plăcere să colaborezi. Recomand oricui vrea să învețe programare indiferent de nivelul la care se află. La finalul cursului, am fost recomandat de cei de la IT School către o companie de IT, unde mi-am început cariera ca Junior Java Developer.

Profile icon
Daniel Vezendan

Web Development

Despre curs, numai de bine! Orele au fost bine structurate, iar partea hands-on, în care am aplicat noțiunile teoretice, este super! Atmosfera a fost relaxată, iar sala și stațiile de lucru au fost foarte curate și bine întreținute, Legat de mentor, a fost super friendly și sincer (iar sinceritatea este un aspect foarte important în dezvoltarea cursanților)! În perioada următoare voi reveni pentru un nou curs. După primul am reușit să mă angajez.

Profile icon
Fabian Blaj

Programare Python

Recomand cu încredere cursul foarte bine structurat de Python de la IT School. Creează o bază solidă de cunoștințe cu noțiuni foarte utile și practice. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că Ciprian, mentorul nostru, suplimentar față de cerințele necesare examenului Microsoft, ne-a inițiat în ”Object Oriented Programming”, ”Regular expressions(Regex)”, ”JSON”, cunoștințe foarte eficiente și necesare în practică. Iar Cătălin face o treabă excelentă în îndrumarea elaborării CV-ului și în review-ul acestuia. Sălile de curs sunt excelente. Așadar, o echipă de profesioniști.

Profile icon
Răzvan Ionuț Săvuc

Testare Software

Recomand cu încredere cursul de Testare Software din cadrul IT School. Informația a fost foarte bine structurată, suportul de curs și prezentările aprofundează informațiile prezentate în cadrul ședințelor. Fiind un curs de testare există o parte teoretică destul de consistentă, însă aceasta este completată cu partea practică, astfel încât la finalizarea cursului te poți angaja fără probleme ca Tester într-o companie IT (în cazul meu, 3 săptămâni de la finalizarea cursului). Am interacționat foarte bine atât cu Raul (trainerul) cât și cu persoanele de pe partea administrativă, mereu când am avut o nelămurire m-au ajutat cu un răspuns într-un timp scurt. De asemenea și ședințele de HR cu Cătălin au fost foarte folositoare, acesta ne-a dat hint-uri în legătură cu modul în care să ne pregătim CV-ul și cum să ne prezentăm la interviu.

Profile icon
Raluca Maria Ștoi

Introducere în IT

Un mediu super prietenos cu oameni frumoși și extrem de profi! Când credeam că după 8-9 ore de muncă într-un domeniu total diferit, nu mai pot asimila niciun fel de informație, prin intermediul cursurilor lor, cei de la IT School mi-au demonstrat contrariul. Cursul de Introducere în IT a fost super interactiv, foarte bine structurat și cuprinzător, și nu în ultimul rând susținut de niște oameni atât de pasionați de ceea ce fac - Andreea, Bogdan, Cătălin - încât nu ai cum să nu împărtășești cu ei atât entuziasmul, cât și dorința unei cariere în IT. Mulțumesc pentru experiență! A fost una minunată și abia aștept următoarele cursuri! 🤗

Profile icon
Valentin Vizuroiu

Testare Automată

Recomand cursul de Selenium. Îmi place metoda de lucru, iar trainerul este foarte smart și comunicativ. Oricine vrea să învețe Testare Automată sau bazele unui limbaj de programare, IT School este locul potrivit.

Profile icon
Dragoș Temelie

Web Development

Am terminat cursul de web development online și a fost o experiență foarte plăcută. Cred că indiferent de nivelul de pregătire, oricine vrea, poate să învețe! Suportul de curs este bine organizat și trainerii pun pasiune în ce fac. Ți se explică chiar și în afara cursului! Cursurile sunt înregistrate și te poți uita de câte ori vrei la ele, așa că la curs te poți concentra să înțelegi, nu să stai să notezi. Se pune accent pe practică, pentru că asta face diferența la cât de avansat poți să ajungi. From zero to hero, într-adevăr. Thank you! 👍

Profile icon
Cristian Muncean

Programare Python

review = "A fost plăcerea mea să particip la cursul de pregătire Python. Ciprian și Cătălin ne-au ajutat foarte mult în acest proces și au dat dovadă de mult profesionalism. Așadar, recomand cu căldură" print(review)

Profile icon
Floris Calugaru

Agile / Scrum

Agile & Scrum course a fost o experiență super faină, Raul are o energie fantastică care te motivează. Un curs interesant, din care am învățat bazele Agile.

Profile icon
Adelina Dragomir

Generale

Recomand cursurile IT School, am avut parte de o experiență foarte făină, de la înscriere până la finalizarea cursului. Trainerii sunt implicați și dispuși să te ajute tot timpul. Pe lângă informațiile tehnice foarte bine explicate, am avut parte și de o adevărată pregătire pentru susținerea interviurilor de angajare. Thanks!

Profile icon
Alex Munteanu

Generale

Recomand IT School deoarece experiența de învățare a fost super faină. Am avut parte de suport și de exemple practice pentru a-mi însuși cunoștințele noi. Vă mulțumesc pentru amabilitate și profesionalism!

Profile icon
Raluca Weber-Popa

Marketing Online & SEO

Ceea ce am apreciat în mod deosebit la cursul de Online Marketing a fost abordarea interactivă, hands-on a subiectului, menită să faciliteze o experiență de învățare centrată pe nevoile participanților. Trainerul a îmbinat noțiunile tehnice cu exemple sugestive și up-to-date din domeniu, în baza cărora am lucrat împreună pe diverse scenarii. Pe lângă latura didactică și dinamica grupului, m-a ajutat și ergonomia spațiului de învățare (modular, modern și colorat), care a creat o atmosferă ludică și relaxantă. Recomand acest curs atât celor care acum descoperă domeniul, cât și celor care își propun actualizarea cunoștințelor într-un context interdisciplinar.

Profile icon
Daniel Dănilă

Programare Java

Recomand cu cea mai mare încredere IT School. Informații up to date, mentor profesionist și atent ca toată lumea sa țină pasul. După acest curs, lucrurile care mi se păreau greu de înțeles au devenit clare.

Profile icon
Ștefan Ion

Testare Software

Cursul de Testare Software mi-a prins foarte bine. Fiind interactiv și bine structurat, am traversat cu ușurință partea tehnică. Sesiunile de soft skills te încurajează să vorbești și să pui întrebări în fața mai multor persoane, astfel îți dezvolți și abilitățile de comunicare. Cursul m-a ajutat foarte mult la interviu, deoarece a acoperit toate întrebările ce mi-au fost adresate pe parte de testare manuală. Cu puțin interes din partea celor care parcurg cursul și puțin studiu individual motto-ul "from zero to hero" se adeverește!

Profile icon
Eliza Sevastian

Generale

O experiență tare faină. Traineri profesioniști și gata oricând să te ajute. Indiferent de nivelul grupei, informația pleacă de la 0. Abia aștept următorul curs. Mulțumesc frumos!

Profile icon
Tatiana Lazari

Marketing Online & SEO

Am avut oportunitatea să merg la cursul de SEO și Marketing Online, organizat de ITS când eram "proaspăt angajată" în domeniu și m-a ajutat mult să mă familiarizez cu cele mai importante noțiuni și tehnici din online. Chiar dacă nu toate lucrurile erau noi în cazul meu, acest curs a fost un prilej de a împărtăși experiențe și, foarte important, resurse sau informații utile. Cred că a fost destul de cuprinzător și util. Am “testat” multe tehnici ce țin de marketing online, pe care apoi fiecare cursant le-a putut dezvolta după propriile interese și necesități.

Profile icon
Andrei Crăciunescu

Programare Java

Am terminat cursul de Java, recomand oricui vrea să-și încerce abilitățile de programator, sau celor care vor să și-i le dezvolte. Nu trebuie să ai cunoștințe de programare, vei învăța totul de la zero. Personalul IT School este unul foarte profi și comunicativ, care te va sprijini în orice situație. Toată stima pt traineri: Lucian un om deosebit și un profesionist pe măsură, la fel și Cătălin. Vă salut și sper să o țineți tot așa 🤝.

Profile icon
Daniel Ghica

Web Development

De la primul pas - cel de înscriere și până la ultima ședință, am fost întâmpinat cu profesionalism, atenție și răbdare ieșite din comun, niște oameni excepționali. Suport 120%. Fără cuvinte.

Profile icon
Marcel Enuica

Programare Java

Fără niciun fel de cunoștințe în IT, gândul să încep un nou capitol din viața mea profesională în acest domeniu era forte intimidant. Totuși, mi-am luat inima în dinți și la recomandarea unui bun prieten am început aventura. La scurt timp de la acea decizie am auzit de IT School. Părea să fie școala perfectă pentru ce îmi doream eu. Deși cu reținere (pentru că mă orientam către ceva complet nou) am mers înainte și am aplicat. Experiența ‘la clasă’ a fost deosebit de relaxată, dar și foarte educativă și bine structurată. N-aveai cum să nu înveți dacă îți dădeai interesul și dacă îți plăcea domeniul. Am reușit să mă angajez în domeniul IT, la o multinațională, cu puțin timp înainte de a termina cursul. Recomand IT School oricui vrea să învețe de la zero sau să se specializeze în cursurile pe care le oferă ei.

Profile icon
Adrian Birta

Programare Java

Recomand IT School! Oferă suport de calitate, sunt implicați în îndrumarea cursanților, sunt la curent cu cerințele pieței, te poți baza pe experiența și pasiunea lor pentru acest domeniu și bonus îți faci și prieteni cu care să împărtășești pasiunea pentru IT. Echipa IT School m-a recomandat la final unei companii de IT, unde lucrez ca Junior Developer.

Profile icon
Bogdan Ștefan

Programare C++

Recomand cursul de C++. Deși lumea zice că e un limbaj mai complicat/greoi, te poate ajuta pe viitor să înveți foarte ușor multe alte limbaje. Oricine vrea să învețe object oriented programming, well, IT School is for you!

Profile icon
Anca Asmarandei

Testare Software

Recomand cu încredere! Am venit dintr-un background total diferit, dar cu skill-uri transferabile (însă asta am descoperit alături de trainer pe parcurs, după ce ne-au fost prezentate soft skill-urile unui tester). Trainerul m-a ajutat să înțeleg foarte bine conceptele, tehnicile, nivelurile și întregul flow al testării. Pe lângă asta am primit niște tips foarte bune din industrie, ceea ce m-a ajutat la angajare. La o lună de la terminarea cursului, eram angajată. Am fost mai mult decât pregătită atât pentru interviul tehnic, cât și pentru cel cu HR managerul. Semnat: one happy tester 🙂

Profile icon
Simona Laura

Agile / Scrum

Congrats echipei pentru devotament! Dovadă continuă de profesionalism, entuziasm și implicare maximă. Mulțumim lui Raul care, deși după o zi lungă la muncă, a reușit mereu să ne transmită informațiile utile într-un mod fun și practic, detașându-ne de ceea ce era extern cursului și cu focus total pe parcursul celor 3h. Comunicare deschisă 24/7 pe platforma internă, având orice întrebare și nelămurire rezolvată în timp record. Faină echipa, excelenți traineri, remarcabilă organizare! Mulțumim pentru know-how-ul împărtășit! 🙂

Profile icon
Aziz Arafat

Programare Java

Done both Java and Web Development courses. Great experience and friendly teaching environment.

Profile icon
Raul Petruța

Web Development

Oricât de mult înveți acasă de unul singur, tot îți mai trebuie ajutor să înțelegi unele lucruri. La IT school, pornești de la 0 și ajungi la avansat. Un mediu și niște oameni extrem de prietenoși. Se pune accent maxim pe practică, ceea ce contează enorm. Nu înțelegi ceva? Mentorul care predă cursul vine la fiecare cursant în parte și oferă explicații suplimentare. Jos pălăria pentru calitatea cursurilor și pentru staff. Aș mai face cursuri la ei doar de dragul de a mă duce acolo. 5 stele din 5 este puțin. Nu au termen de comparație.

Profile icon
Lidia Spînu

Testare Software

Super experiență! Super echipă! Trainerii sunt foarte, foarte dedicați, plini de viață , dau dovadă de profesionalism, oferă suport la fiecare pas și fac ca toată experiența să fie una foarte plăcută și încurajatoare. Sesiunile sunt interactive și se desfășoară într-o atmosferă super degajată, prietenoasă, călduroasă și profi, în același timp. Am primit ajutor și răspunsuri la orice întrebare, de câte ori a fost nevoie, chiar și în afara sesiunilor de curs. A fost o plăcere să particip la cursuri alături de Raul, dar și la sesiunile de training alături Cătălin. Aș reveni oricând, cu drag! Keep up the good work!

Profile icon
Kusai Salha

Testare Software

Ca și absolvent al cursului de SQA, recomand cu încredere IT School, sistemul de predare este foarte bun, ți se explică totul pe înțelesul tău chiar dacă nu ai avut cunoștințe în domeniu. Profesorii sunt foarte bine pregătiți având multă răbdare, iar modul de predare este foarte eficient, punându-se mult accentul pe practică și nu pe teorie. Teoria am învățat-o de la sine, în timpul orelor de curs. Pot spune că tot ce am învățat mi-a fost de mare folos în inițierea mea ca și Software Tester și nu în ultimul rând am reușit să-mi găsesc un job în acest domeniu :).

Profile icon
Adrian Amarghioalei

Generale

Profesioniști! Cursul la care am participat a fost peste așteptări! Chiar "from zero to hero"! 🙂

Profile icon
Antonia Bagrin

Web Development

Am avut parte de o experiență extraordinară și suport pe toată durata cursului. Informațiile au fost structurate și prezentate foarte bine. Aș recomanda cu siguranță! 😉🙌

Profile icon
Teodora Brînzaș

Web Development

Am urmat cursul de Web Development și am fost foarte încântată și mulțumită de toată această experiență. Trainerul a fost foarte implicat și bine pregătit, ne-a oferit explicații pentru orice nelămurire și ne-a dat challenge-uri atât la curs, cât și ca temă pentru acasă, pentru a exersa cât mai mult tot ceea ce ni s-a predat. Am apreciat profesionalismul întregii echipe IT School și interesul pe care l-au acordat. Îi recomand cu încredere!

Profile icon
Bogdan Lazăr

Bogdan Lazăr

Un colectiv foarte modern, profesional și aproape de cursanți. Mi-a făcut plăcere să particip la cursul de Python și pot să spun că am reușit să pun niște baze solide în acest limbaj. Cursurile au fost interactive și relaxate, exact cum ar trebui să fie pentru a asimila cât mai multe cunoștințe. Recomand această școală pentru oricine vrea să învețe un set de skill-uri noi sau vrea să le aprofundeze pe cele existente. Felicitări IT School și la cât mai multe succese!

Profile icon
Claudiu Carpineanu

Web Development

Pentru mine cursurile de la IT School au fost o rampă de lansare în domeniul IT venind dintr-o zonă total diferită. Sesiunile de training sunt cât se poate de interactive și pe înțelesul tuturor, iar trainerii sunt foarte bine pregătiți, adevărați profesioniști. Recomand IT School cu încredere tuturor celor care vor să devină “from zero to hero”.

Profile icon
Gabriel Donca

Web Development

Fiind designer, m-am înscris la acest curs pentru a învăța să-mi implementez designul pe web, tabletă și mobil (responsive). Mi se pare remarcabil că în doar câteva luni ajungi să ai cunoștințele necesare pentru implementarea unui website (HTML/CSS/JS) de la 0. Am găsit aici profesori deschiși, tineri și la curent cu ultimele tehnologii în front-end development. Dacă îți place să cunoști oameni noi și vrei să acumulezi cunoștințe tehnice într-un timp relativ scurt, îți recomand cu drag IT School.

CONSILIERE GRATUITĂ

Ai nevoie de ajutor în alegerea cursului potrivit?

Te invităm să răsfoiești paleta de cursuri IT School sau să ne contactezi telefonic, prin e-mail sau Facebook pentru detalii suplimentare. Fie că este vorba despre career path, certificări sau alte informații legate de cursurile IT School, suntem pregătiți să-ți răspundem la orice întrebare.