Testimoniale

Descoperă experiențele absolvenților noștri!

Ecosistemul IT School se oglindește în rezultatele cursanților noștri. Experiența fiecărui cursant din comunitatea noastră de alumni ne provoacă să adaptăm constant programele de pregătire pentru ca procesul de reconversie profesională să curgă lin și să cuprindă fiecare etapă din traseul către o viitoare carieră în domeniul IT.

Pe Facebook, Marinela Vlad, absolventă a cursului de Python, creionează experiența sa de la înscriere, până la pregătirea pentru interviu: „Înscrierea este făcută cu responsabilitate: formular online, urmat de interview, să primești toate detaliile și să știi exact ce ți se oferă”. Despre curs ne spune că „Trainerul explică excelent, cu multă răbdare și profesionalism. Curricula este foarte bine organizată, predată într-un ritm ok pentru toate nivelurile. Primești mai mult knowledge decât te aștepți. Temele și proiectul final te ajută foarte, foarte mult în dezvoltare.”

Marinela lucrează acum în domeniu, la o companie internațională și își încheie review-ul cu un gând pentru viitorii cursanți:

„Aș scrie romane despre experiența faină avută, dar mă limitez la atât: alege cu inima deschisă IT School că sigur nu o să regreți! Succes tuturor și felicitări IT School pentru tot ce sunteți și pentru proiectele la care lucrați!”

- Marinela Vlad

Marinela Vlad
Adelina Dragomir

Generale

Recomand cursurile IT School, am avut parte de o experiență foarte făină, de la înscriere până la finalizarea cursului. Trainerii sunt implicați și dispuși să te ajute tot timpul. Pe lângă informațiile tehnice foarte bine explicate, am avut parte și de o adevărată pregătire pentru susținerea interviurilor de angajare. Thanks!

Antonina Bagrin

Web Development

Am avut parte de o experiență extraordinară și suport pe toată durata cursului. Informațiile au fost structurate și prezentate foarte bine. Aș recomanda cu siguranță! 😉🙌

Bogdan Milko

Programare C++

Am urmat cursul de C++ din dorința de a face o schimbare în carieră, cursul fiind de la 0! Desfășurarea sesiunilor de training s-a realizat într-o manieră plăcută, bine structurată, iar trainerul a fost super receptiv la modul în care ținea pasul fiecare cursant, răspunzând oricărei întrebări atât la curs cât și în afara cursului, dacă întâmpinam dificultăți! Cât despre sălile de curs, sunt foarte primitoare, iar designul interior unul foarte creativ! Așteptam cu nerăbdare fiecare zi de curs. Dacă există ceva ce te pasionează o vei face cu cea mai mare plăcere, iar rezultatele ți se vor dezvălui în timp!

Fabian Blaj

Programare Python

Recomand cu încredere cursul foarte bine structurat de Python de la IT School. Creează o bază solidă de cunoștințe cu noțiuni foarte utile și practice. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că Ciprian, mentorul nostru, suplimentar față de cerințele necesare examenului Microsoft, ne-a inițiat în ”Object Oriented Programming”, ”Regular expressions(Regex)”, ”JSON”, cunoștințe foarte eficiente și necesare în practică. Iar Cătălin face o treabă excelentă în îndrumarea elaborării CV-ului și în review-ul acestuia. Sălile de curs sunt excelente. Așadar, o echipă de profesioniști.

Daniel Ghica

Web Development

De la primul pas - cel de înscriere și până la ultima ședință, am fost întâmpinat cu profesionalism, atenție și răbdare ieșite din comun, niște oameni excepționali. Suport 120%. Fără cuvinte.

Dragan Basyc

Programare C++

Un curs foarte util, care acoperă ce este esențial. Și nu, nu a fost foarte greu de înțeles :). Poți pune întrebări când ai nelămuriri și vei fi ajutat de fiecare dată când întâmpini dificultăți la exerciții, fie în timpul cursului, fie prin email cu privire la temele primite, recomand celor își doresc să învețe de la zero.

Andreea Dumi

Graphic Design

Un loc călduros și profesional în același timp. Mă bucur că am ajuns să cunosc niște persoane minunate de la care chiar am avut ce să învăț. M-aș întoarce oricând pentru un curs sau proiect nou 🙂. So thank you!

Alex Pîrvu

Web Development

IT School = oameni optimiști, talentați și dedicați. Cursurile și exercițiile, modul de abordare a problemelor sunt de nota 10. Cunoștințele acumulate după primul curs de Web Design au fost suficiente pentru a găsi un job de front-end developer la nici o săptămână după absolvirea cursului. Mulțumiri trainerilor de la ITS pentru tot ajutorul oferit pe parcursul cursului, cât și după absolvire.

Bogdan Lazăr

Bogdan Lazăr

Un colectiv foarte modern, profesional și aproape de cursanți. Mi-a făcut plăcere să particip la cursul de Python și pot să spun că am reușit să pun niște baze solide în acest limbaj. Cursurile au fost interactive și relaxate, exact cum ar trebui să fie pentru a asimila cât mai multe cunoștințe. Recomand această școală pentru oricine vrea să învețe un set de skill-uri noi sau vrea să le aprofundeze pe cele existente. Felicitări IT School și la cât mai multe succese!

Arată mai multe

CONSILIERE GRATUITĂ

Ai nevoie de ajutor în alegerea cursului potrivit?

Alegerea drumului potrivit în IT poate fi o provocare majoră. Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații suplimentare, programează acum o discuție telefonică gratuită și personalizată cu un consilier IT School. Suntem alături de tine de la primul pas!