Trainerii IT School

TRAINERII NOȘTRI

Descoperă universul IT, alături de profesioniști din industrie

Programele de pregătire IT School sunt create alături de experți din domeniu. Fiecare lector din comunitatea noastră contribuie în dezvoltarea, actualizarea și rafinarea curriculei de curs, pentru ca pregătirea ta să fie mereu ancorată în tendințele industriei. Trainerii noștri practică zi de zi, la job sau în cadrul proiectelor de freelancing, tehnologiile pe care le predau. Cunoștințele acumulate în cadrul cursurilor IT School reprezintă astfel un must-have pentru joburile de începători.

La cursuri, expertiza lectorilor este transferată cursanților, prin tehnici de învățare bazate pe practică și scenarii reale. Learn by doing & learn from doers sunt valori după care ne ghidăm în activitățile de predare.

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI

Contribuie în formarea viitorilor tăi colegi de breaslă

Ți-a plăcut mereu să împărtășești din know-how-ul tău și altora? La IT School suntem în căutare de oameni pasionați, profesioniști din domeniu, dornici să transmită experiența lor mai departe. Cursurile se desfășoară after hours, de două ori pe săptămână, iar orarul sesiunilor de training îl stabilim împreună. Noi ne îngrijim de toată logistica organizării cursului, astfel ca tu să te poți concentra doar pe teaching.

Dacă ai experiență relevantă în domeniu ca dev, tester sau designer, ești echipat cu răbdare, creativitate și energie, te invităm să faci parte din comunitatea noastră de traineri. Aplică prin completarea formularului de mai jos.

Devino trainer

WEB DEVELOPMENT

Răzvan Cîrlugea

Front-end Developer

"Specialitatea mea este Front-End Development-ul, așadar limbajul meu de programare de suflet este JavaScript. Bineînțeles, dacă vorbim de Front-End, alți camarazi buni de-ai mei sunt HTML și CSS (chit că nu sunt limbaje de programare)." Răzvan a devenit trainer înainte de a lucra full-time ca și programator 😀.

Alex Zmed

Front-end Developer

Alex lucrează în domeniu de peste 6 ani. Fiind pasionat de tot ceea ce ține de web, Alex este Front-end Developer în timpul zilei, mentor IT School după lucru și iubitor de somn pe timpul nopții.

Ema Enescu

Front-end Developer

Ema este Front-end Web Developer și activează în domeniul IT de mai bine de 6 ani. Iubește la fel de mult codul curat cât și o carte bună sau o călătorie la mare depărtare de casă.

Marius Furcic

Front-end Developer

Marius este Front-end Web Developer și lucrează în domeniu de mai bine de 6 ani. Este mereu în căutare de noi provocări și nu se abate din calea lor până nu găsește soluția. Motto-ul său este “Calculatorul nu greșește niciodată.”

Roxana Popescu

Group Lead

Roxana lucrează de 7 ani în domeniul IT, din care 6 i-a petrecut alături de compania Toluna, fiind specializată pe tehnologii Front-end cu un background orientat pe JS, CSS și HTML. În ultimii ani s-a focusat pe dezvoltarea de aplicații folosind framework-ul React.

Tudor Golcea

Full-Stack Web Developer

Tudor ne spune că "pasiunea pentru IT a venit încă de când eram copil: dezmembram calculatoare doar să văd ce conțin și cum funcționează. Bazele programării le-am învățat prin diferite joculețe și activități. NodeJS, ReactJS, Redux, Express sunt tehnologiile mele preferate. Cel mai mult îmi place să lucrez pe partea de front-end cu React, îmi place cât de flexibil e ca și framework, cuprinzând o gamă mai mare de aplicații ce le poți realiza. Consider că cele mai importante, ca și web developer, sunt cunoștințele de bază: HTML, CSS și JavaScript."

Traian Stanciu

Software Engineer

Traian a intrat la Facultatea de Automatică și Calculatoare în 2004 și a absolvit-o în 2020; în ciuda acestui lucru sau poate din cauza lui, a devenit pasionat 💙 de teaching, fiind una din activitățile sale preferate. Este pasionat de AWS ☁️ în general și cloud development. Deseori în timpul liber participă la cursuri de AWS sau învață pentru o certificare. Consideră JavaScript-ul un limbaj extrem de interesant și îl folosește zilnic fie în front-end sau back-end.

Daniel Jianu

Front-end Software Developer

Daniel și-a început cariera în IT acum 19 ani - la vremea respectivă era în anul 3 de facultate și lucra ca intern la compania profesorului său de informatică. Este pasionat de tot ce înseamnă Front-end: Vue.js, React, JavaScript, TypeScript, HTML/Pug, CSS/SASS/LESS/Stylus, precum și tehnologii back-end: NodeJS, Express, MongoDB, GraphQL, REST. Pasiunea pentru IT și-a descoperit-o când a primit primul său calculator, un HC90 cu casete, și și-a dat seama că vrea să învețe să-l programeze mai mult decât să se joace Ninja Turtles pe el.

Sergiu Savin

Software Developer

Sergiu este Front-end Developer și lucrează în mare parte cu framework-uri de JavaScript precum Angular sau React. Cariera sa în IT a început acum mai bine de 6 ani, când a deschis o agenție de marketing digital și web design cu focus pe microîntreprinderile din sectorului turistic din Brașov. Sfatul său pentru cursanții IT School este: "Stay curious! Găsește ceea ce îți place și dedică-te pentru a te perfecționa."

Nicolae Gîrbu

Software Developer

Nicolae lucrează de aproximativ 5 ani în domeniul IT, iar printre tehnologiile sale preferate se numără: React.js, HTML, CSS, JavaScript și Vue.js. Sfatul său pentru cursanții IT School este: 𝗣𝗥𝗔𝗖𝗧𝗜𝗖𝗘 𝗠𝗔𝗞𝗘𝗦 𝗣𝗘𝗥𝗙𝗘𝗖𝗧, nu poți avansa doar cu teoria, aplică practic ceea ce înveți.

Andrei Făgădău

Senior Software Engineer

Andrei este Senior Software Engineer și lucrează de peste 7 ani în domeniu. Și-a transformat pasiunea pentru programare în full-time job încă din facultate, când, în timp ce dezvolta website-uri pentru ONG-uri a fost recomandat la o companie de renume. Since then, the magic just followed. Celor care vor sa învețe 𝗳𝗿𝗼𝗻𝘁-𝗲𝗻𝗱, Andrei le recomandă să fie perseverenți si să îmbrățișeze greșelile pentru că acestea ne ajută să devenim mai buni de la o zi la alta.

Bogdan Bugarschi

Software Developer

Bogdan este Software Developer. Pasionat de cod, lucrează de 8 ani în domeniul IT cu vastă experiență în Java, JavaScript, C#, Python, Clojure, precum și alte limbaje de programare. În timpul liber, îl poți găsi la diverse evenimente tech ca speaker, dar și participant.

Andrei Verdeș

Development Team Lead

Andrei se descrie ca fiind un bun problem-solver și susține că programarea este domeniul unde învingerea provocărilor este foarte bine apreciată și răsplătită. Susține că mentalitatea de programator cât și alte skill-uri tehnice pot fi împărtășite și îmbunătățite în timp, chiar și pentru cei fără cunoștințe tehnice.

Sergiu Goman

Frontend Developer

Sergiu este pasionat de design și tot ceea ce poate fi transpus în cod. În timpul liber, dacă nu este în fața monitorului, cu siguranță îl vedem în șaua motorului. Astăzi predă Front-end Webdevelopment pentru cursanții IT School

Bogdan Falk

Frontend Developer

Încă din primii ani de școală și-a descoperit pasiunea pentru tech și Web Development, realizând astfel că aceasta este zona în care își dorește să profeseze. În parelel, este pasionat de e-sports 🎮 și construit PC-uri, iar pe lângă sfera online-ului, urmărește și testează noi rețete 🧑‍🍳 pentru binele bucătăriei sale.

PROGRAMARE PYTHON

Bogdan Ivan

DevOps Engineer

Bogdan crede că un mindset sănătos ne ajută să depășim orice obstacol, iar activitatea zilnică a unui programator se rezumă, de cele mai multe ori, la găsirea de soluții pentru situațiile inedite cu care se confruntă. Din experiența sa de peste 8 ani în IT, Bogdan este nerăbdător să împărtășească și comunității digitale IT School și să-i ajute pe cei care sunt în căutare de noi provocări.

Ciprian Orhei

Team Leader

Timp de 6 ani, Ciprian a studiat totul despre electronică aplicată, însă… a ajuns să scrie cod. Totuși nu a renunțat la origini, fiind developer în lumea Automotive. Și-a descoperit pasiunea pentru educație, iar acum își completează viața profesională, împărtășind din knowledge-ul său și altora.

Dan David

Software Developer

David și-a descoperit pasiunea pentru programare încă din liceu, iar din facultate a început să lucreze cu limbajul Python. De la proiecte mai simple până la proiecte de Inteligență Artificială 🤖, toate experiențele sale au contribuit la momentul în care se află acum. David ne spune că una dintre cele mai prețioase lecții învățate este cuprinsă în semnificația citatului: 𝒀𝒐𝒖 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒅𝒓𝒐𝒘𝒏 𝒃𝒚 𝒇𝒂𝒍𝒍𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒂𝒕𝒆𝒓; 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒓𝒐𝒘𝒏 𝒃𝒚 𝒔𝒕𝒂𝒚𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒉𝒆𝒓𝒆. ~ Edwin Louis Cole. Dacă suntem perseverenți în ceea ce facem și nu ne dăm bătuți 💪, în ciuda momentelor mai grele, putem să reușim în ceea ce ne propunem.

Roberto Județ

Software Developer

Roberto ne povestește cu entuziasm despre cum s-a împrietenit cu calculatoarele 💻 acum mulți ani, atunci când jocurile video 🎮 reprezentau o a doua casă 🧝‍♀️ pentru oricine le descoperea. Odată cu explozia internetului și-a dat seama că-și dorește să facă parte din această "revoluție" ce avea să schimbe lumea. 👉 De peste 6 ani lucrează la compania Syneto. Pe atunci erau doar 4 programatori la o masă într-un apartament mic, central, iar acum sunt prezenți în 4 țări.

Bogdan Bustan

Machine Learning Engineer

Bogdan și-a descoperit pasiunea pentru programare în clasa a IX-a, odată cu primul program scris de el. De atunci a vrut să învețe totul despre coding și calculatoare. Printre tehnologiile sale preferate se numără: Python, Docker, tehnologiile cloud pentru Machine Learning, HTML, CSS și JavaScript pentru mici aplicații web. Bogdan este pasionat de data science și data analysis aplicate în domeniul sportiv.

Marius Șutea

Software Engineer

La sfârșitul celui de-al treilea an de facultate, Marius a aplicat pentru un internship pe timpul verii. De atunci au trecut 7 ani de când lucrează în domeniul IT. A prins drag de informatică din liceu, iar în prezent tehnologia sa preferată este Python, însoțită de Django, flask, asyncio, baze de date, PostgreSQL, și Linux în general.

Costin Lăzărescu

Software Developer

Costin este Software Developer cu o experiență de peste 9 ani în domeniul IT, iar de astăzi este și trainerul viitorilor săi colegi la IT School, cărora le va împărtăși cunoștințele tehnice necesare unui Junior Developer.

PROGRAMARE JAVA

Lucian Țicoiu

Java Software Developer

Lucian Țicoiu este Java Developer de mai bine de 6 ani, însă pasiunea sa pentru pedagogie l-a călăuzit de fiecare dată către locuri unde poate împărtăși din experiența sa și celor care se află la început de drum sau sunt curioși să descopere noi tehnologii.

Anna Boros

Software Developer

Anna 🦸‍♀️ este un stâlp al comunității tech din Timișoara, un lider pe plan profesional și un programator creativ care ne îndeamnă să îmbrățișăm tehnologia și lucrurile pozitive ce vin odată cu inovațiile din domeniu 🤖

Zsolt Csik

Senior Lead Software Engineer

Zsolt lucrează în domeniu de peste 12 ani, iar secretul său este kilogramul de pasiune adăugat în rețeta carierei sale în fiecare an. S-au împlinit mai bine de 4 ani de când Zsolt predă programare Java în cadrul IT School și este încă surprins de creativitatea și talentul de care dau dovadă cursanții noștri, fără ca aceștia să conștientizeze măcar că au o înclinație către domeniul IT.

Radu Jakab

Solutions Specialist

Născut, crescut și școlit la Timișoara, Radu a avut ocazia de a vizita și locuri deosebite precum Brazilia sau Arabia Saudită. La fel cum se aventurează în locațiile pe care le vizitează, în continuare descoperă și învață noutățile din IT, având o experiență de peste 10 ani în domeniu.

Dan Vidican

Software Engineer

Dan este programator și lucrează în IT de peste 6 ani. Pasionat de tot ceea ce ține de sfera tehnologică, a ales să împărtășească din cunoștințele sale tuturor celor care își doresc să construiască o carieră în domeniul IT.

Alexandru Stana

Software Engineer

Alex este Back-end Developer și consideră că la fundația unui programator de succes se regăsesc multă pasiune, motivație, dorința de a descoperi lucruri noi, dar și o gândire analitică, structurată.

Gabriel Ionescu

Senior Software Engineer

👨‍💻 Gabriel crede că un programator este muncitor, ambițios și cu spirit de aventurier. Fiind pasionat de călătorii, Gabi tratează fiecare provocare tehnică ca o noua drumeție plină de peripeții. Cu ✅ răbdare, ✅ calm și ✅ experiență reușește să depășească fiecare primejdie din expediția sa în programare.

Alexandru Peticilă

Software Developer

Drumul lui Alex în IT a început după primul an de facultate, cu o poziție din zona de DevOps, dar, după mai puțin de un an, a făcut trecerea către un rol de Java Developer, pe care îl consideră perfect pentru el, după mai bine de 3 ani. Pentru Alex, zona de teaching, training și mentoring reprezintă una dintre cele mai importante pasiuni ale sale. Acesta îi încurajează pe viitorii săi colegi de breaslă să experimenteze și să exploreze tehnologia până își găsesc locul potrivit în această lume vastă a IT-ului.

Constantin Peticilă

Java Software Developer

Costi lucrează în cadrul companiei Thales, iar când vine vorba de tehnologii, preferata sa este Java, alături de framework-urile sale, Spring sau Hibernate. Când nu programează, îi place să gătească și să vizioneze seriale. Odată cu primul său internship în domeniu a fost atras cu adevărat de IT, iar acum împărtășește și cursanților IT School ce lucruri faine poți face cu programarea.

Laurențiu Zamfirache

Software Engineer

Laurențiu a început să lucreze în domeniu încă din perioada facultății. Tehnologiile sale preferate sunt Java, Spring, MySQL, Hibernate și AWS, iar în timpul liber este un sportiv desăvârșit. Sfatul său pentru cursanții IT School este să rămână curioși pe toata durata formării lor profesionale.

Diana Dinică

Software Development Engineer

Diana ne spune că Java este limbajul ei preferat, acompaniat de alte tehnologii precum Spring și JUnit. Pasiunea pentru programare a descoperit-o în liceu, la orele de informatică. Pe atunci dificultatea problemelor de algo nu era atât de ridicată, însă s-a bucurat mereu de micile succese, iar rezultatele au încurajat-o să urmeze o carieră în IT.

Adrian Clepcea

Tech Lead

Adrian lucrează în domeniul IT de peste 15 ani, timp în care a interacționat cu foarte multe limbaje de programare, însă din toate, Java l-a cucerit de la început.In 2003 a obținut certificarea Java SCP.

PROGRAMARE C++

Sergiu Popistaș

Senior Software Engineer

Sergiu ne spune că este un “self-made” Software Developer, cu experiență de peste 5 ani în C++. Datorită experienței sale în mai multe companii din industrie, a strâns un bagaj de cunoștințe diversificat. Sergiu susține că într-un domeniu dinamic, trebuie să fim mereu pregătiți pentru următorul pas 👩‍💻, așa că explorarea continuă a tehnologiei este foarte importantă, mai ales pentru cei care se află la început de drum.

Romeo Calotă

Software Developer

Software Developer cu experiență în C++, pune accent pe calitatea produsului înainte de toate. Romeo încurajează împărtășirea informațiilor și este adept al principiului KISS. În timpul liber programează, citește comic-books și vizionează filme SF.

Cristian Brihan

Software Developer

Cristian sau Brian - cum "îl strigă" prietenii, lucrează în IT de mai bine de 8 ani, în cea mai mare parte ca developer pe C și C++. Este determinat să se auto-depășească în fiecare proiect la care contribuie.

TESTARE SOFTWARE

Raul Riti

Senior QA Engineer

Raul este 👨‍💻 Senior QA Engineer și are experiență profesională vastă cu focus pe zona de Software Testing. Îi plac foarte mult provocările proiectelor pe care lucrează și unde își poate exploata și îmbunătăți întotdeauna skill-urile personale. Raul crede cu tărie în ambiție și își încurajează mereu cursanții să lucreze și să se automotiveze pentru a ajunge acolo unde își doresc.

Mihaela Drăniceanu

Software Tester

Mihaela lucrează de peste 14 ani în IT. Și-a început cariera ca și tester, însă a interacționat și cu alte roluri, de la Scrum Master la Project Manager. În ultimii ani a susținut traininguri interne despre testare în companiile în care a lucrat. Orice ar încerca, pasiunea ei rămâne tot QA-ul ❤️ și este fericită să o poată împărtăși cu alții prin training-uri și cursuri. În timpul liber aleargă, grădinărește 🌱 (în casă) și colecționează șosete amuzante și amintiri frumoase alături de câinele și pisica ei.

Vlad Dragomir

QA Lead

După doi ani de pregătire pentru examenul de admitere la Facultatea de Medicină, cu doar o lună înainte de testare, 𝗩𝗹𝗮𝗱 a decis că locul său este în domeniul IT 💙. Și-a început cariera ca Manual Tester, într-un internship, iar acum lucrează în domeniu de peste 6️⃣ ani. Printre tehnologiile sale preferate se numără Python + Selenium, Java, Cypress + JavaScript, iar în același timp este fan AWS.

Bogdan Barbușiu

Software Test Engineer

Bogdan și-a început cariera în domeniu, acum 9 ani, imediat după absolvirea facultății. Le transmite cursanților săi "să profite de faptul că în ziua de azi au acces la foarte multe surse de documentație, să încerce să fie la curent cu noile tehnologii și cel mai important lucru: Să nu uite faptul că "un gram" de practică face cât "un kilogram" de teorie.

Dorin Pop

QA Community Lead

Dorin activează în IT de peste 10 ani. În facultate a aflat pentru prima dată despre testare prin intermediul unei colege care i-a descris “fișa postului”. Din acel moment a realizat că această ramură a domeniului ar putea să-i placă mai mult. Iar dacă în timpul liber, Dorin, antrenează echipa de fotbal american Cluj Crusaders 🏈, suntem absolut convinși că și “antrenamentele” cursanților noștri vor fi la fel de productive.

Andreea Buțiu

QA Engineer

Andreea este Software Developer, iar astăzi lucrează ca și QA Engineer cu experiență de peste 10 ani în domeniu. Este pasionată de research, obiectivul ei este să fie mereu la curent cu ultimele trenduri din domeniul testării.

Andreea Drăniceanu

QA Engineer

Andreea este QA Engineer de aproape 8 ani, cu experiență atât în testare manuală, cât și automation testing. De la primele întâlniri pe care le-am avut cu Andreea, ne-au rămas în amintire vorbele ei: "Din ❤️ pasiune se naște motivația, iar motivația este elementul cheie din ecuația reconversiei profesionale." ✅ Andreea ne asigură că va transmite mai departe cursantelor noastre, nu doar cunoștințe tehnice, cât și pasiune pentru domeniul IT.

GRAPHIC DESIGN

Diana Leon

UX Designer

Diana este Graphic și Web Designer de mai bine de 7 ani și crede că în această industrie ✅ curiozitatea și pofta de ✅ creativitate construiesc fundația unei cariere în Graphic Design. Pachetul de inițiere conține, bineînțeles, și cunoașterea celor mai folosite tool-uri de editare și creație grafică 🎨, iar în același timp și înțelegerea principiilor de comunicare vizuală.

Claudia Drăgănescu

Visual Artist

Claudia lucrează în tech din 2011, iar tool-urile ei preferate sunt softurile folosite pentru editarea și manipularea imaginilor cum este Adobe Photoshop. Hobby-urile ei preferate se întrepătrund în activitățile sale de zi cu zi: fotografie, arhitectură peisagistică și pictură în acuarelă legate prin cromatică.

Andreea Ghețe

Graphic Designer

Andreea și-a început cariera în urmă cu aproximativ 4 ani prin activități de graphic design sau fotografie de produs în cadrul departamentelor de marketing sau vânzări în care lucra. Îi place cel mai mult să lucreze în 𝗜𝗹𝗹𝘂𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗼𝗿, dar și 𝗣𝗵𝗼𝘁𝗼𝘀𝗵𝗼𝗽 - pentru fotografie și ilustrație, sau tehnologii de print și de tăiere/decupare automatizată, pentru relaxare citește cărți pentru copii sau benzi desenate.

Daniela Marcu

Freelance Graphic Designer

Daniela Marcu este Freelance Graphic Designer, pasionată de instrumente digitale și trainer la IT School. Alături de ea vei păși în universul tehnic, colorat și creativ al editării foto și al graficii vectoriale. 🎨 Daniela studiază Photoshop-ul de aproape 15 ani, colaborând de-a lungul anilor cu birouri de arhitectură, desenatori tehnici, artiști, asociații și firme, atât din România, cât și din străinătate. Sfatul ei pentru viitorii cursanți: “Să fii modest și mereu curios. Niciodată nu vei putea cunoaște toate lucrurile, dar poți învăța măcar o parte din ele.”

CAREER COACHING

Cătălin Ciobanu

Soft Skills Trainer

De peste 5 ani, Cătălin își dedică timpul în susținerea noii generații de IT-ști care se pregătesc la IT School, organizând ședințe de coaching motivațional și pregătire pentru interviu. La bază Cătălin este Front-end Developer și specialist SEO. Lucrând de peste 10 ani în domeniu, și-a dezvoltat spiritul de observație și atenția la detalii, iar în același timp, pasiunea pentru tehnologie.

Pumba

Motivational Trainer

Nu lăsăm lecțiile de programare pe labele lui Pumba, însă pofta sa nestăpânită de joacă (și de mâncare 🥩), bateria interminabilă de energie 🔋și abilitățile sale (extraordinare) de negociator, sigur îl fac să fie cel mai capabil coach în motivație pe care îți dorești să-l ai alături când faci o schimbare de carieră 🐕‍🦺.

PHP & LARAVEL

Claudiu Ardelean

Software Developer

Programator Full-stack cu experiență de peste 10 ani în PHP, lui Claudiu îi place să construiască proiecte de E-commerce, iar când nu lucrează la un magazin online, își activează creativitatea, fiind pasionat de design interior și traveling.

Cosmin Ghergheleș

Full-Stack Developer

Cosmin lucrează în IT de peste 5 ani. La începuturile carierei sale, a învățat singur, folosindu-se de resurse din online și cursuri de programare. În perioada de învățare, a dezvoltat proiecte și a experimentat cu tot felul de tehnologii, iar experiența astfel acumulată, l-a transformat în profesionistul de astăzi. Printre interesele sale, se numără bineînțeles tehnologii, precum PHP, Laravel, JS sau MongoDB, dar și lucruri simple precum primăvara, învățarea și cățeii. Sfatul său pentru cei aflați la început de drum este să întrebe tot timpul “De ce așa?” cu scopul de a-și sedimenta bazele.

BAZE DE DATE SQL / T-SQL

Andrei Valentin Nicuale

Front-end Developer

Vali este developer, cu experiență de peste 13 ani în IT și lucrează în principal cu tehnologii web: HTML, CSS, PHP, SQL și JavaScript, dar a dezvoltat, în același timp, un interes aparte pentru Securitatea Informațiilor (InfoSec). Pentru Vali, provocările reprezintă mereu oportunități de învățare. Magia din spatele cortinei a descoperit-o în școala generală când “i-a fost dat pe mână” primul calculator. În cariera sa de programator, Vali s-a ghidat după zicala “fail fast and fail often” pentru că posibilitatea de a învăța din greșeli ne ajută să devenim mai buni și ne pregătește mereu pentru “the next big challenge”.

Alin Ghiță

IT Engineer

Absolvent de ASE, pasionat de calculatoare, a transformat plăcerea în munca de zi cu zi. Alin activează de peste 20 de ani în domeniu și încă descoperă noutăți, mottoo-ul său este: În IT din 1995… fără întreruperi!

MICROSOFT EXCEL

Silvia Lascu

Event Manager

De peste 4 ani, Silvia își dedică timpul în susținerea comunității digitale din Timișoara, organizând evenimente tech de tip hackathon, conferințe, evenimente de networking și programe de internship.

LINUX

Răzvan Badea

Software Engineer

Răzvan lucrează în domeniul IT din 2014. Și-a început cariera în tech în zona Telecom ca NOC Engineer. Datorită expertizei tehnice diversificate, Răzvan ocupă în prezent poziția de Software Engineering Manager în cadrul companiei Thales Systems și lucrează îndeaproape cu diverse distribuții Linux și Windows, dar îndrăgește și partea de Web Development. Răzvan crede că în procesul de învățare ⚡️ continuitatea și ✨ perseverența sunt factorii principali care contribuie direct în rezultatul dorit.

DEVOPS

Dragoș Neagu

DevOps Engineer

Dragoș este DevOps Engineer @Kape Technologies, cu o experiență de peste 4 ani în domeniul IT. Îi place să fie un “problem solver”, fiind mereu încântat de provocările care apar și lipsa monotoniei. În rarele momente când nu are laptopul deschis, practică sporturi montate și călătorește.

George Banu

DevOps Engineer

Pasionat de tot ce ține de IT și noile tehnologii, George își împărtășește cunoștințele acumulate în decursul anilor de experiență ca DevOps & Cloud Engineer.