Despre IT School

CINE SUNTEM

Împreună înlăturăm barierele imaginare din jurul IT-ului.

Pentru că de acolo am început și noi. Nimeni nu s-a născut cu tehnologia în brațe. La fel de uimiți am fost și noi atunci când am pornit pentru prima dată un calculator sau când am descoperit magia lumii digitale. Ce-i sigur e sigur, tehnologia va ocupa un loc tot mai mare în viețile noastre, acasă și la serviciu. Prin urmare, pregătirea pentru un job al viitorului nu trebuie să reprezinte un lucru tabu.

Noi suntem oameni la fel ca tine. Poate am avut norocul de a intra în contact cu lumea tehnică puțin mai devreme, însă acest aspect ne motivează în prezent să contribuim în educația ta digitală și să te ajutăm să-ți construiești o carieră în IT.

About image
About image

MISIUNEA IT SCHOOL

Împărtășim același obiectiv. Construim competențe și creăm oportunități.

Misiunea noastră este dezvoltarea continuă a unui ecosistem de învățare complet, perfect calibrat și actual, în care ne concentrăm pe simplificarea procesului de reconversie profesională pentru toți cei care doresc să-și extindă bagajul de cunoștințe și să-și dezvolte atât abilitățile tehnice, cât și skillurile soft, indiferent de nivelul de pregătire anterior.

În comunitatea IT School, cursanții noștri sunt actorii principali, iar dorința lor de dezvoltare profesională se reflectă în viziunea noastră prin fiecare proiect care prinde viață.

TRAINERI

Față în față cu viitorii juniori din companiile tech

Pornind de la premisa că absolvenții IT School sunt cei care le vor fi colegi de echipă, trainerii noștri transferă prin intermediul cursurilor, cunoștințe tehnice relevante, necesare oricărei persoane care se află la început de drum.

Te invităm în comunitatea noastră de traineri

Dacă ai experiență relevantă în domeniu ca web developer, tester sau designer, ești echipat cu răbdare, creativitate și energie, aplică pentru un rol de formator prin completarea formularului de mai jos.

Devino trainer

LOCAȚII

Unde am transformat cariere

Acceleratorul de cariere în IT a ajuns în aproape toate orașele mari din țară, însă suntem entuziasmați că prin intermediul cursurilor online avem oportunitatea de a lucra cu participanți din toată România, dar și de afară.

Romania
cursuri it | IT Schoolcursuri programare  | IT Schoolcursuri IT in sala | IT Schoolcursuri it online | IT School