Course logo

Curs UI / UX Design

Live Online

3.5 luni

60 ore

Certificare
Certificare
Cost total

800 €

Descoperă concepte precum Design Thinking, Wireframing, Typography, Design Flow, Prototyping, Customer Journey Map, Design Sprints și creează experiențe memorabile pentru utilizatorii produselor tale digitale.

Înregistrează-te

Curs UI / UX Design
Ce cuprinde
Programul pe scurt
Testimoniale
De ce IT School
Echipa de traineri
Costuri

Înregistrează-te

Sesiune Mai

Orar: Marți & Joi, 18:30-21:00
Data începerii: În curând

Selectează sesiunea

CE CUPRINDE CURSUL

De la zero la Junior UI/UX Designer

UX (User Experience) și UI (User Interface) sunt două discipline complementare, care folosite împreună fac ca un produs digital să fie intuitiv, ușor de navigat / folosit și atractiv din punct de vedere vizual. La curs, în baza conceptelor studiate, vei creiona interfețe grafice cu scopul de a transforma călătoria utilizatorilor tăi în ecosistemul digital, într-o experiență plăcută, dar mai ales memorabilă.

Disciplină indispensabilă în companiile tech

Conform unui raport realizat de LinkedIn, rolul de UI/UX Designer reprezintă una dintre cele mai căutate poziții pe piață. Doar în decursul anului trecut, numărul angajărilor a crescut de 5X față de anul precedent.

Ușor de învățat, nu necesită skill-uri de programare

Vei pune în practică conceptele învățate prin studii de caz și proiecte pentru portofoliul tău. Trainerul te va ghida prin instrumente și procese UI/UX esențiale.

Interdisciplinaritate

Parcurgerea acestui curs presupune activarea abilităților creative, dar și a celor analitice. Un UI/UX Designer analizează comportamentul utilizatorilor și definește modul în care aceștia vor interacționa cu produsul, iar în același timp construiește interfața aplicației cu scopul de a ghida vizual utilizatorul prin funcționalitățile produsului.

Oportunități multiple de angajare

Abilitățile unui UI/UX Designer sunt potrivite și celor care lucrează în Front-end Web Development, specialiștilor în marketing, Graphic Designers și Product Owners.

PROGRAMUL PE SCURT

UI / UX Fundamentals

Prima întâlnire cu rolul de UI/UX Designer - te vei familiariza cu vocabularul de specialitate, trenduri din industrie, flow-ul de lucru și scopul activităților de UI/UX Design.

Concepte de UX Design

Vei parcurge toate etapele prin care trece un produs digital din punct de vedere al experienței utilizatorilor: de la research la customer journey maps până la crearea de prototipuri, îți vei rafina mindsetul, te vei familiariza cu procesele de Design Thinking și vei învăța să lucrezi cu tool-uri populare precum: Figma, Adobe XD, Sketch, Miro, Zeplin, Invision.

Concepte de UI Design

Într-o notă mai creativă, vei învăța să dezvolți sisteme de design, vei explora teoria culorilor, elemente de tipografie și iconițe.

Validarea designului

Spre finalul programului de pregătire vei învăța să pui în aplicare metode de testare specifice pentru a valida design-ul, înainte de a-l preda echipei de development care va dezvolta produsului în baza specificațiilor create de tine.

TESTIMONIALE

Descoperă ce spun absolvenții noștri despre experiența IT School

Profesioniști! Cursul la care am participat a fost peste așteptări! Chiar "from zero to hero"! 🙂

Adrian Amarghioalei

1/3

DE CE SĂ ALEGI IT SCHOOL

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite

Why us?

Nu lăsa la voia întâmplării niciun pas din traseul tău de învățare. În cadrul IT School, drumul către succes este pavat cu consultanță în alegerea cursului potrivit, pregătire tehnică practică - ancorată în tendințele pieței, consiliere de carieră și soft skills training, certificare națională și internațională și toate oportunitățile de angajare centralizate în prima platformă de joburi IT dedicată începătorilor.

Absolvenții noștri lucrează la companii de renume din industrie

Cognizant Softvision
Enovatika
NTT Data
Continental
Fortech
Amdaris
123 Form Builder
Toluna
Continental
Continental

ECHIPA DE TRAINERI

Învață alături de specialiști din domeniu

Diana Leon

Diana Leon

UX Designer

Diana este Graphic și Web Designer de mai bine de 7 ani și crede că în această industrie ✅ curiozitatea și pofta de ✅ creativitate construiesc fundația unei cariere în Graphic Design. Pachetul de inițiere conține, bineînțeles, și cunoașterea celor mai folosite tool-uri de editare și creație grafică 🎨, iar în același timp și înțelegerea principiilor de comunicare vizuală.

Iulia Tamaș

Iulia Tamaș

Senior UI/UX Designer

Iulia este Senior UX/UI Designer și are o experiență remarcabilă de peste 14 ani în domeniu. În ceea ce privește tehnologiile pe care le folosește, a început să lucreze inițial în suita Adobe, mai precis în Photoshop pe care încă îl mai folosește pentru aplicații și website-uri mai grafice, și a migrat apoi către Figma și Adobe XD. Pe lângă activitatea sa profesională, Iulia este pasionată de SciFi, colecționează comic books și este îndrăgostită de Marvel Universe și de StarWars. De asemenea, îi place să citească, să picteze și să pregătească prăjituri. Ea îi sfătuiește pe cei interesați de domeniu să facă ceea ce fac cu pasiune și nu pentru bani deoarece aduce mult mai multe satisfacții personale.

COSTUL CURSULUI

Investiția ta în educație

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

800 €

266 € rată lunară
266 € rată lunară
Vezi toate

modalitățile de plată

.

Dacă ai nevoie de mai multe informații consultă secțiunea de Întrebări Frecvente sau completează formularul de contact.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Checked

Ai fost inregistrat!

Felicitări! Tocmai ce ai parcurs primul pas din procesul de înscriere. În aproximativ 10 minute vei primi din partea noastră un e-mail în care vei regăsi informații cu privire la următoarele etape.

Te rugăm să verifici în folderul inbox, spam sau junk, iar dacă folosești o adresă de Gmail, este posibil ca acest email să ajungă în PROMOTIONS.

Dacă e-mail-ul nostru nu ajunge la tine, te rugăm să ne contactezi telefonic la:

+40 737 880 420

sau să ne trimiți un e-mail pe adresa:

office@itschool.ro

.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem!

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, ești de acord cu Termenii și Condițiile IT School

Mă înregistrez