Course logo

Curs Web Development cu PHP & Laravel

Live Online

5 luni

100 ore

Certificare
Certificare
Cost total

1020 €

Acest program de pregătire este acreditat de Ministerul Educației. Cursul cuprinde limbajul PHP, lucrul cu bazele de date MySQL și framework-ul Laravel.

Înregistrează-te

Curs Web Development cu PHP & Laravel
Ce cuprinde
Programul pe scurt
Testimoniale
De ce IT School
Echipa de traineri
Costuri

Înscrierile vor fi deschise în curând

Te ținem la curent cu noi informații pe e-mail.

Abonare

CE CUPRINDE CURSUL

Limbajul preferat al programatorilor de back-end

PHP menține o poziție de top în lista limbajelor de programare preferate, în special în zona de Web Development, fiind specific în dezvoltarea de aplicații back-end, server-side. Alături de framework-uri precum Laravel, PHP oferă programatorilor web, flexibilitate și versatilitate - superputeri în dezvoltarea produselor software.

Hands-on training

În cadrul cursurilor IT School abordăm noțiunile teoretice ce țin de tehnologia studiată prin aplicații practice, exerciții și proiecte. Pentru că practica ne ancorează în realitatea domeniului, ne însușim rolul de programator de la prima sesiune de curs.

Un prim pas către Full-stack Web Dev

Dacă ești deja familiarizat cu tehnologii de front-end precum HTML, CSS sau plănuiești să explorezi și această direcție, PHP și Laravel ți se vor potrivi mănușă în dezvoltarea de aplicații web cap-coadă.

Sprijin în carieră

Prin intermediul sesiunilor practice de soft skills training, coaching de carieră și consiliere îți vei dezvolta și consolida profilul de candidat și te vei pregăti să concurezi în cursa pentru angajare.

Jobul tău este mai aproape decât crezi

De la A la Z, de la stânga la dreapta, de jos în sus, oricum privești lucrurile, ultimul și cel mai important pas din traseul tău de transformare este obținerea jobului mult visat. Am luat în grija noastră și această bătaie de cap și am dezvoltat prima platformă de joburi IT dedicată exclusiv pentru începători. La final de curs, sute de joburi te așteaptă pe juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

PHP Development

Alături de trainerul IT School, vei învăța noțiuni de bază din limbajul PHP, începând cu setarea mediului de lucru, variabile, tipuri de date, structuri decizionale și repetitive și funcții, până la programare OOP și lucrul cu sistemul de fișiere.

Interacțiunea cu baza de data MySQL

La finalul programului de pregătire vei ști cum interacționează PHP cu o bază de date, în cazul nostru MySQL, vei fi familiarizat cu limbajul SQL și vei ști să pui în practică măsuri de securitate la procesarea datelor.

Laravel framework

Laravel este cel mai popular framework pentru PHP. O tehnologie relativ nouă, dar care a încălzit plaja de acțiune a programatorilor prin funcționalități practice, absolut necesare. La final de curs vei fi echipat cu noțiuni solide de Laravel, de care te vei folosi în realizarea proiectului final.

Certificare ANC

Acest program de pregătire este acreditat de Ministerul Educației, prin urmare, la final de curs ai posibilitatea de a participa gratuit la examenul de certificare, în baza căruia vei obține calificarea de Programator Ajutor și o diplomă acreditată național și pe teritoriul UE.

TESTIMONIALE

Descoperă ce spun absolvenții noștri despre experiența IT School

IT School a fost pentru mine primul contact cu lumea tehnică, după ani de pregătire în activități mai degrabă umaniste. M-a ajutat în tranziția de la aviație la IT, m-a luat de la zero și m-a ghidat către ceea ce am devenit azi. La IT School am învățat să învăț altfel, cu mâinile pe tastatură, am primit răspunsuri prompte și pertinente de la profesori-prieteni. Tot de aici am primit încrederea că pot, atunci când mă îndoiam de mine și mi se părea că mi-am luat în spate mai mult decât pot duce. Acum lucrez în IT și pot spune că acest lucru poate nu s-ar fi întâmplat dacă nu mi-aș fi făcut curaj să mă înscriu la un prim curs IT School.

Lăcrămioara Șovar

1/4

DE CE SĂ ALEGI IT SCHOOL

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite

Why us?

Nu lăsa la voia întâmplării niciun pas din traseul tău de învățare. În cadrul IT School, drumul către succes este pavat cu consultanță în alegerea cursului potrivit, pregătire tehnică practică - ancorată în tendințele pieței, consiliere de carieră și soft skills training, certificare națională și internațională și toate oportunitățile de angajare centralizate în prima platformă de joburi IT dedicată începătorilor.

Absolvenții noștri lucrează la companii de renume din industrie

Cognizant Softvision
Enovatika
NTT Data
Continental
Fortech
Amdaris
123 Form Builder
Toluna
Continental
Continental

ECHIPA DE TRAINERI

Învață alături de specialiști din domeniu

Cosmin Ghergheleș

Cosmin Ghergheleș

Full-Stack Developer

Cosmin lucrează în IT de peste 5 ani. La începuturile carierei sale, a învățat singur, folosindu-se de resurse din online și cursuri de programare. În perioada de învățare, a dezvoltat proiecte și a experimentat cu tot felul de tehnologii, iar experiența astfel acumulată, l-a transformat în profesionistul de astăzi. Printre interesele sale, se numără bineînțeles tehnologii, precum PHP, Laravel, JS sau MongoDB, dar și lucruri simple precum primăvara, învățarea și cățeii. Sfatul său pentru cei aflați la început de drum este să întrebe tot timpul “De ce așa?” cu scopul de a-și sedimenta bazele.

COSTUL CURSULUI

Investiția ta în educație

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

1020 €

204 € rată lunară
204 € rată lunară
Vezi toate

modalitățile de plată

.

Dacă ai nevoie de mai multe informații consultă secțiunea de Întrebări Frecvente sau completează formularul de contact.