Course logo

Curs Testare Software (Manual─â)

Live Online

4 luni

74 ore

Certificare
Certificare
Cost total

1020 ÔéČ
816 ÔéČ

BACK TO SCHOOL: Reducere de 20%

204 ÔéČ rat─â lunar─â

Acest curs este cel mai sigur ╚Öi accesibil drum pentru o reconversie profesional─â ├«n IT. Particip─â la sesiuni live-online interactive al─âturi de un trainer experimentat ╚Öi ob╚Ťine o acreditare oficial─â ├«n domeniu. Nu ai nevoie de cuno╚Ötin╚Ťe de programare sau matematic─â - doar aten╚Ťie la detalii ╚Öi dorin╚Ťa de a ob╚Ťine primul job ├«n IT.

Vezi ce ├«╚Ťi oferim

Curs Testare Software (Manual─â)

Sesiune Septembrie #1

Orar: Luni & Miercuri, 18:00-20:30
Data începerii: 18.09.2023

Toate locurile au fost ocupate.

Rezerv─â un loc

Sesiune Septembrie #2

Orar: Mar╚Ťi & Joi, 18:30-21:00
Data începerii: 28.09.2023

Rezerv─â un loc

CE CUPRINDE CURSUL

Cea mai accesibilă rută spre un job în IT

Speciali╚Ötii ├«n testare nu au un job la fel de solicitant ca programatorii, dar sunt esen╚Ťiali ├«n procesul de software development. Cei care caut─â o carier─â ├«n IT se orienteaz─â (de regul─â) spre testarea software deoarece nu este necesar s─â ├«nve╚Ťe un limbaj de programare. Aten╚Ťia ╚Öi abilit─â╚Ťile analitice ale testerilor se reflect─â ├«n buna func╚Ťionare a tuturor aplica╚Ťiilor pe care noi le folosim ├«n via╚Ťa de zi cu zi. E o munc─â ce necesit─â aten╚Ťie ╚Öi abilit─â╚Ťi analitice, dar care ├«╚Ťi ofer─â competen╚Ťe profesionale u╚Öor transferabile c─âtre alte oportunit─â╚Ťi. Asta ├«nseamn─â c─â mul╚Ťi testeri folosesc acest domeniu de activitate ca un punct de plecare spre o carier─â de developer.

Experien╚Ť─â 100% practic─â

Ca s─â po╚Ťi ├«nv─â╚Ťa c├ót mai simplu, acest program de preg─âtire este ├«n totalitate practic. Cu ajutorul trainerului IT School vei ├«n╚Ťelege cum func╚Ťioneaz─â procesul de testare ├«n cadrul unui proiect, de la analiza cerin╚Ťelor, crearea planului de testare, execu╚Ťia lui ╚Öi raportarea defectelor. Vei interac╚Ťiona cu uneltele specifice folosite ├«n companiile tech, iar ├«n acela╚Öi timp, cuno╚Ötin╚Ťele de baz─â vor fi completate cu no╚Ťiuni despre baze de date, API testing sau intro ├«n testare automat─â.

Pornești cu șanse maxime

IT School este una dintre cele mai respectate rute de reconversie profesional─â ├«n IT, cu peste 8.000 de absolven╚Ťi ├«n +9 ani de activitate. ├Äntotdeauna ne vom asigura c─â prime╚Öti toate informa╚Ťiile de care ai nevoie pentru a ├«ncepe cu ├«ncredere noua ta carier─â. Procesele de g├óndire ╚Öi analiz─â a aplica╚Ťiilor, ├«mpreun─â cu no╚Ťiunile de baz─â ├«╚Ťi vor preg─âti o ramp─â de lansare care-╚Ťi va permite (dac─â vei dori) s─â-╚Ťi continui educa╚Ťia pentru a ob╚Ťine alte joburi, mai bine pl─âtite, din IT.

O carieră accesibilă în IT

Meseria de tester software este considerat─â una dintre cele mai accesibile din IT. ├Än doar 4 luni po╚Ťi debuta ├«n domeniul IT ca tester acreditat, f─âr─â s─â trebuiasc─â s─â ├«nve╚Ťi programare sau s─â ai o educa╚Ťie ├«ntr-un domeniu tehnic. Cel mai bun indicator de succes pentru o carier─â ├«n testare (╚Öi ├«n general din IT) este perseveren╚Ťa ta ╚Öi disponibilitatea de a petrece ├«ntre 6-10 ore pe zi ├«n fa╚Ťa calculatorului, cu r─âbdare ╚Öi interes.

Career coaching și sesiuni de recuperare

Ca s─â ai garan╚Ťia c─â nu vei r─âm├óne ├«n urm─â cu materia, vei beneficia automat de 2 sesiuni de recuperare. De asemenea ├«╚Ťi oferim o serie de seminarii gratuite de career coaching care ├«╚Ťi vor dubla ╚Öansele de a te angaja ├«n domeniu. Te ├«nv─â╚Ť─âm totul de la cum se redacteaz─â un CV de nerefuzat ╚Öi p├ón─â la soft skills ╚Öi preg─âtire pentru interviu. Pe l├óng─â toate astea, vei putea folosi platforma noastr─â dedicat─â angaj─ârii ├«ncep─âtorilor din IT: juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Intro în Testare Software

Descoperă ce înseamnă procesul de testare și ce presupune acesta. Alături de trainerul tău, află care este rolul QA-ului într-o companie tech și cum lucrează acesta cu echipa sa și colegii developeri.

Principiile test─ârii

Vei ├«n╚Ťelege cum este dezvoltat un produs software ╚Öi cum este acesta influen╚Ťat de procesul de testare ├«n baza celor mai importante principii, iar prin testare exploratorie vei descoperi primele bug-uri.

Tipurile de testare

Te vei familiariza cu terminologia specific─â ╚Öi vei ├«nv─â╚Ťa cum s─â pui ├«n aplicare planul de testare. ├Än cadrul unui proiect real, vei ├«nv─â╚Ťa s─â testezi produse software ╚Öi s─â alegi tipurile de testare potrivite.

Acreditare Ministerul Educa╚Ťiei

La finalul programului de preg─âtire vei participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei ╚Öi vei ob╚Ťine o diplom─â recunoscut─â na╚Ťional, pe teritoriul Uniunii Europene, SUA ╚Öi Canada.

icons / download

Descarc─â programa complet─â

CERTIFICARI

Valideaz─â-╚Ťi cuno╚Ötin╚Ťele prin intermediul certific─ârilor na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale!

Dup─â ce parcurgi un curs IT School, te ├«ncuraj─âm s─â participi la examenele acreditate de Ministerul Educa╚Ťiei ╚Öi/sau la alte examene interna╚Ťionale pentru a ob╚Ťine recunoa╚Öterea competen╚Ťelor tehnice pe care le-ai dezvoltat. Programa cursurilor noastre este ├«n concordan╚Ť─â cu aceste examene a╚Öa c─â e╚Öti cu un pas mai aproape de certificarea dorit─â. La finalizarea cursului, po╚Ťi sus╚Ťine urm─âtoarea certificare:

Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale

Dup─â absolvirea acestui curs, po╚Ťi participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale care se desf─â╚Öoar─â online. Diploma ob╚Ťinut─â ├«n urma acestui examen este recunoscut─â la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n Uniunea European─â, SUA ╚Öi Canada. Participarea la examen este inclus─â ├«n costul cursului. Aceast─â certificare este disponibil─â exclusiv pentru absolven╚Ťii cursurilor IT School.

Beneficii
Check

├«╚Ťi validezi abilit─â╚Ťile tehnice

Check

ob╚Ťii recunoa╚Ötere la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n UE, SUA, Canada

Check

atragi aten╚Ťia angajatorilor

Check

te diferen╚Ťiezi de ceilal╚Ťi candida╚Ťi la ├«nceput de drum

Check

CE TEHNOLOGII VEI STUDIA

F─â cuno╚Ötin╚Ť─â cu tehnologiile care vor sta la baza experien╚Ťei tale de ├«nv─â╚Ťare!

Pentru a deveni un profesionist de succes ├«n domeniul IT, trebuie s─â ├«╚Ťi dezvol╚Ťi constant abilit─â╚Ťile tehnice. Cursul nostru te ini╚Ťiaz─â ├«n tehnologiile primordiale pentru ca tu s─â po╚Ťi p─â╚Öi cu ├«ncredere ├«n noua ta carier─â!

Technologies
Postman
Technologies
SQL
Technologies
Confluence
Technologies
Jira

TESTIMONIALE

Descoper─â ce spun absolven╚Ťii no╚Ötri despre experien╚Ťa IT School!

1/ 6

DE CE S─é ALEGI IT SCHOOL

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite!

Why us?

Nu l─âsa la voia ├«nt├ómpl─ârii niciun pas din traseul t─âu de ├«nv─â╚Ťare. ├Än cadrul IT School, drumul c─âtre succes este pavat cu consultan╚Ť─â ├«n alegerea cursului potrivit, preg─âtire tehnic─â practic─â - ancorat─â ├«n tendin╚Ťele pie╚Ťei, consiliere de carier─â ╚Öi soft skills training, certificare na╚Ťional─â ╚Öi interna╚Ťional─â ╚Öi toate oportunit─â╚Ťile de angajare centralizate ├«n prima platform─â de joburi IT dedicat─â ├«ncep─âtorilor.

Absolven╚Ťii no╚Ötri lucreaz─â la companii de renume din industrie:

Amdaris
UnifiedPost
Cognizant Softvision
Fortech
Endava
Toluna
Continental
Veoneer
Nagarro
Atoss
Atos
VSP
Bearing Point
Everseen
Visteon

HEROES OF IT SCHOOL

Descoper─â cum au ob╚Ťinut absolven╚Ťii no╚Ötri primul job ├«n IT!

Kusai Salha

Absolvent al cursului de Testare Software
de la IT School la HORECADe la HORECA la QC Testing
IT School TimișoaraTimișoara

Iasmina Fleșeriu

Absovent─â a cursului de Testare Software
de la IT School la AdvertisingDe la Advertising la Testare Software
IT School TimișoaraTimișoara

Doru Gheorghe

Absolvent al cursului de Testare Software
de la IT School la Asigur─âriDe la Asigur─âri la Software Testing
IT School TimișoaraTimișoara

Vezi mai multe

ECHIPA DE TRAINERI

├Änva╚Ť─â al─âturi de speciali╚Öti din domeniu!

COSTUL CURSULUI

Investi╚Ťia ta ├«n educa╚Ťie

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

1020 ÔéČ

816 ÔéČ

BACK TO SCHOOL: Reducere de 20%

204 ÔéČ rat─â lunar─â
204 ÔéČ rat─â lunar─â
Vezi toate

modalit─â╚Ťile de plat─â

.

Dac─â ai nevoie de mai multe informa╚Ťii consult─â sec╚Ťiunea de ├Äntreb─âri Frecvente sau completeaz─â formularul de contact.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, e╚Öti de acord cu Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile IT School

Mă înregistrez