Live Online

Curs Testare Software (Manual─â)

4 luni

74 ore

1020 ÔéČ
714 ÔéČ

Ofert─â limitata ÔťĘ ├Änscrie-te la curs ╚Öi beneficiaz─â de 30% reducere!

178.5 ÔéČ rat─â lunar─â

Acest curs este cel mai sigur ╚Öi accesibil drum pentru o reconversie profesional─â ├«n IT. Particip─â la sesiuni live-online interactive al─âturi de un trainer experimentat ╚Öi ob╚Ťine o acreditare oficial─â ├«n domeniu. Nu ai nevoie de cuno╚Ötin╚Ťe de programare sau matematic─â - doar aten╚Ťie la detalii ╚Öi dorin╚Ťa de a ob╚Ťine primul job ├«n IT.

Certificare

Vezi ce ├«╚Ťi oferim

Curs Testare Software (Manual─â)

Sesiune Februarie

Orar: Mar╚Ťi & Joi, 18:30-21:00
Data începerii: 22.02.2024
Trainer: Sorina Indrecan

Toate locurile au fost ocupate.

Rezerv─â un loc

Sesiune Martie

Orar: Luni & Miercuri, 18:30-21:00
Data începerii: În curând
Trainer: Mihaela Dr─âniceanu

Rezerv─â un loc

CE CUPRINDE CURSUL

Cea mai accesibilă rută spre un job în IT

Speciali╚Ötii ├«n testare nu au un job la fel de solicitant ca programatorii, dar sunt esen╚Ťiali ├«n procesul de software development. Cei care caut─â o carier─â ├«n IT se orienteaz─â (de regul─â) spre testarea software deoarece nu este necesar s─â ├«nve╚Ťe un limbaj de programare. Aten╚Ťia ╚Öi abilit─â╚Ťile analitice ale testerilor se reflect─â ├«n buna func╚Ťionare a tuturor aplica╚Ťiilor pe care noi le folosim ├«n via╚Ťa de zi cu zi. E o munc─â ce necesit─â aten╚Ťie ╚Öi abilit─â╚Ťi analitice, dar care ├«╚Ťi ofer─â competen╚Ťe profesionale u╚Öor transferabile c─âtre alte oportunit─â╚Ťi. Asta ├«nseamn─â c─â mul╚Ťi testeri folosesc acest domeniu de activitate ca un punct de plecare spre o carier─â de developer.

logo

Urmeaz─â cea mai respectat─â rut─â de reconversie profesional─â ├«n IT cu peste 10.000 de absolven╚Ťi ├«n 10 ani de activitate.

Experien╚Ť─â 100% practic─â

Ca s─â po╚Ťi ├«nv─â╚Ťa c├ót mai simplu, acest program de preg─âtire este ├«n totalitate practic. Cu ajutorul trainerului IT School vei ├«n╚Ťelege cum func╚Ťioneaz─â procesul de testare ├«n cadrul unui proiect, de la analiza cerin╚Ťelor, crearea planului de testare, execu╚Ťia lui ╚Öi raportarea defectelor. Vei interac╚Ťiona cu uneltele specifice folosite ├«n companiile tech, iar ├«n acela╚Öi timp, cuno╚Ötin╚Ťele de baz─â vor fi completate cu no╚Ťiuni despre baze de date, API testing sau intro ├«n testare automat─â.

Pornești cu șanse maxime

IT School este una dintre cele mai respectate rute de reconversie profesional─â ├«n IT, cu peste 8.000 de absolven╚Ťi ├«n +9 ani de activitate. ├Äntotdeauna ne vom asigura c─â prime╚Öti toate informa╚Ťiile de care ai nevoie pentru a ├«ncepe cu ├«ncredere noua ta carier─â. Procesele de g├óndire ╚Öi analiz─â a aplica╚Ťiilor, ├«mpreun─â cu no╚Ťiunile de baz─â ├«╚Ťi vor preg─âti o ramp─â de lansare care-╚Ťi va permite (dac─â vei dori) s─â-╚Ťi continui educa╚Ťia pentru a ob╚Ťine alte joburi, mai bine pl─âtite, din IT.

O carieră accesibilă în IT

Meseria de tester software este considerat─â una dintre cele mai accesibile din IT. ├Än doar 4 luni po╚Ťi debuta ├«n domeniul IT ca tester acreditat, f─âr─â s─â trebuiasc─â s─â ├«nve╚Ťi programare sau s─â ai o educa╚Ťie ├«ntr-un domeniu tehnic. Cel mai bun indicator de succes pentru o carier─â ├«n testare (╚Öi ├«n general din IT) este perseveren╚Ťa ta ╚Öi disponibilitatea de a petrece ├«ntre 6-10 ore pe zi ├«n fa╚Ťa calculatorului, cu r─âbdare ╚Öi interes.

Career coaching

De asemenea ├«╚Ťi oferim o serie de seminarii gratuite de career coaching care ├«╚Ťi vor dubla ╚Öansele de a te angaja ├«n domeniu. Te ├«nv─â╚Ť─âm totul de la cum se redacteaz─â un CV de nerefuzat ╚Öi p├ón─â la soft skills ╚Öi preg─âtire pentru interviu. Pe l├óng─â toate astea, vei putea folosi platforma noastr─â dedicat─â angaj─ârii ├«ncep─âtorilor din IT: juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Programa noului t─âu curs

La IT School prioritatea noastr─â este s─â aplici practic fiecare bucat─â de informa╚Ťie primit─â astfel ├«nc├ót s─â te sim╚Ťi perfect confortabil de fiecare dat─â c├ónd le folose╚Öti.

├Än lista de mai jos po╚Ťi vedea cuprinsul acestui curs ╚Öi care sunt etapele principale prin care vei trece de la prima sesiune p├ón─â la absolvire.

Intro în Testare Software

Descoperă ce înseamnă procesul de testare și ce presupune acesta. Alături de trainerul tău, află care este rolul QA-ului într-o companie tech și cum lucrează acesta cu echipa sa și colegii developeri.

Principiile test─ârii

Vei ├«n╚Ťelege cum este dezvoltat un produs software ╚Öi cum este acesta influen╚Ťat de procesul de testare ├«n baza celor mai importante principii, iar prin testare exploratorie vei descoperi primele bug-uri.

Tipurile de testare

Te vei familiariza cu terminologia specific─â ╚Öi vei ├«nv─â╚Ťa cum s─â pui ├«n aplicare planul de testare. ├Än cadrul unui proiect real, vei ├«nv─â╚Ťa s─â testezi produse software ╚Öi s─â alegi tipurile de testare potrivite.

Acreditare Ministerul Educa╚Ťiei

La finalul programului de preg─âtire vei participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei ╚Öi vei ob╚Ťine o diplom─â recunoscut─â na╚Ťional, pe teritoriul Uniunii Europene, SUA ╚Öi Canada.

icons / download

Descarc─â programa complet─â

CERTIFIC─éRI

Valideaz─â-╚Ťi cuno╚Ötin╚Ťele prin intermediul certific─ârilor na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale!

Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale

Dup─â absolvirea acestui curs, po╚Ťi participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale care se desf─â╚Öoar─â online. Diploma ob╚Ťinut─â ├«n urma acestui examen este recunoscut─â la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n Uniunea European─â, SUA ╚Öi Canada. Participarea la examen este inclus─â ├«n costul cursului. Aceast─â certificare este disponibil─â exclusiv pentru absolven╚Ťii cursurilor IT School.

Beneficii
Check

├«╚Ťi validezi abilit─â╚Ťile tehnice

Check

ob╚Ťii recunoa╚Ötere la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n UE, SUA, Canada

Check

atragi aten╚Ťia angajatorilor

Check

te diferen╚Ťiezi de ceilal╚Ťi candida╚Ťi la ├«nceput de drum

Check

CE TEHNOLOGII VEI STUDIA

F─â cuno╚Ötin╚Ť─â cu tehnologiile care vor sta la baza experien╚Ťei tale de ├«nv─â╚Ťare!

Pentru a deveni un profesionist de succes ├«n domeniul IT, trebuie s─â ├«╚Ťi dezvol╚Ťi constant abilit─â╚Ťile tehnice. Cursul nostru te ini╚Ťiaz─â ├«n tehnologiile primordiale pentru ca tu s─â po╚Ťi p─â╚Öi cu ├«ncredere ├«n noua ta carier─â!

Technologies
Postman
Technologies
SQL
Technologies
Confluence
Technologies
Jira

TESTIMONIALE

Descoper─â ce spun absolven╚Ťii no╚Ötri despre experien╚Ťa IT School!

1/ 6

ECOSISTEMUL IT SCHOOL

De la înscriere la angajare, te sprijinim la fiecare pas.

Mai mult dec├ót un simplu curs, la IT School, am dezvoltat un ├«ntreg ecosistem care cuprinde toate etapele parcurse de c─âtre un ├«ncep─âtor, de la preg─âtire tehnic─â p├ón─â la ob╚Ťinerea primului job ├«n IT.

1/6

Absolven╚Ťii no╚Ötri lucreaz─â la companii de renume din industrie:

HEROES OF IT SCHOOL

Descoper─â cum au ob╚Ťinut absolven╚Ťii no╚Ötri primul job ├«n IT!

Larisa Buleu

Absolvent─â a cursului de Testare Software
de la IT School la Farmacie De la Farmacie la Software Testing
IT School BucureștiBucurești
Kusai Salha

Kusai Salha

Absolvent al cursului de Testare Software
de la IT School la HORECADe la HORECA la QC Testing
IT School TimișoaraTimișoara
Iasmina Fleșeriu

Iasmina Fleșeriu

Absolvent─â a cursului de Testare Software
de la IT School la AdvertisingDe la Advertising la Testare Software
IT School TimișoaraTimișoara

Vezi mai multe

ECHIPA DE TRAINERI

├Änva╚Ť─â al─âturi de speciali╚Öti din domeniu!

1/ 7

SOFT SKILLS

Dezvolt─â-╚Ťi Soft Skills cu ajutorul unor voci importante din domeniu

├Än c─âutarea unui job, ├«n special pentru juniori, abilit─â╚Ťile tehnice sunt importante, dar abilit─â╚Ťile interpersonale sunt esen╚Ťiale. Angajatorii valorizeaz─â candida╚Ťii cu soft skills, precum adaptabilitatea ╚Öi capacitatea de a lucra ├«n echip─â, pentru o integrare u╚Öoar─â ├«n colectiv. Procesul de recrutare se concentreaz─â pe identificarea acestor calit─â╚Ťi, al─âturi de preg─âtirea tehnic─â, pentru o evolu╚Ťie profesional─â rapid─â.

Din acest motiv, cursul nostru include ╚Öi sesiuni gratuite de career coaching cu exper╚Ťi ├«n HR ╚Öi recrutare.

1/ 3

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Te ajut─âm la fiecare pas

Pot participa la cursuri dac─â nu am cuno╚Ötin╚Ťe ├«n IT (tehnice)?

Sigur c─â da. Programele de preg─âtire IT School se adreseaz─â ├«ncep─âtorilor ╚Öi pornesc de la nivel 0. Prin urmare, nu ├«╚Ťi sunt necesare cuno╚Ötin╚Ťe anterioare ├«n domeniu, doar motiva╚Ťie ╚Öi poft─â de ├«nv─â╚Ťare, ├«ns─â le antren─âm ╚Öi pe acestea dac─â este necesar.

Trebuie s─â cunosc limba englez─â pentru a participa la curs?

Programele de preg─âtire se desf─â╚Öoar─â ├«n limba rom├ón─â, ├«ns─â ├«n timpul cursului vei interac╚Ťiona cu termeni specifici tehnologiei studiate care nu pot fi tradu╚Öi sau pe care nu este recomandat s─â-i traducem. Fiecare termen va fi explicat de c─âtre trainer. Mai mult, men╚Ťion─âm c─â limba englez─â este foarte important─â pentru angajatorii din domeniu; prin urmare, ├«╚Ťi recomand─âm s─â aprofundezi ╚Öi acest subiect.

Cum se desfășoară un program de pregătire IT School?

Cursurile noastre sunt orientate 100% spre practic─â. Promov─âm experien╚Ťe de ├«nv─â╚Ťare hands-on, facem exerci╚Ťii ╚Öi dezvolt─âm proiecte mai mici ╚Öi mai mari care te vor ajuta s─â-╚Ťi construie╚Öti ╚Öi un portofoliu. Dup─â fiecare ╚Öedin╚Ť─â de curs, trainerul ├«╚Ťi va pune la dispozi╚Ťie materialul parcurs, teme ╚Öi indica╚Ťii pentru lucru individual. Recomandarea noastr─â este s─â dublezi, cel pu╚Ťin, num─ârul de ore petrecute al─âturi de trainer cu exerci╚Ťii ╚Öi ├«nv─â╚Ťare suplimentar─â individuale. ├Än acela╚Öi timp, pe l├óng─â preg─âtirea tehnic─â, vei avea oportunitatea s─â participi la evenimente sau webinarii cu invita╚Ťi din domeniu, at├ót speciali╚Öti ├«n recrutare, c├ót ╚Öi companii partenere. Toat─â activitatea este sus╚Ťinut─â cu ╚Öedin╚Ťe de mentorat ├«n carier─â, ├«ncep├ónd din momentul ├«nscrierii tale la curs.

COSTUL CURSULUI

Investi╚Ťia ta ├«n educa╚Ťie

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

Ofert─â limitata ÔťĘ ├«nscrie-te acum la curs ╚Öi beneficiezi de 30% reducere

Pre╚Ť ├«ntreg

1020 EUR

Reducere ÔťĘ

- 306 EUR

Pre╚Ť final

714 EUR
sau 178.5 ÔéČ rat─â lunar─â

acreditare de la Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale

74 ore de curs live-online, al─âturi de trainer

trainer experimentat, specialist în domeniu

seminarii bonus de optimizare a CV-ului și de pregătire pentru interviu

Vreau să mă înscriu

Cum po╚Ťi achizi╚Ťiona cursul

Te vom ajuta s─â alegi modalitatea de plat─â care ╚Ťi se potrive╚Öte cel mai bine.

Modalit─â╚Ťi flexibile de plat─â

  • Vei putea achita acest curs prin oricare dintre urm─âtoarele 3 metode: prin virament bancar din aplica╚Ťia de mobile banking, printr-o plat─â cu cardul sau prin depunerea de numerar la banc─â.

Plată integrală sau în tranșe lunare

  • Po╚Ťi opta pentru plata integral─â la ├«nscriere sau achitarea ├«n tran╚Öe lunare, pe toat─â durata cursului.
  • Spre exemplu, pentru cursurile de lung─â durat─â (110 ore), num─ârul maxim de tran╚Öe acordat este 5.

Plată în 12 rate fără dobândă prin card de cumpărături

  • Acest serviciu este valabil exclusiv pentru pl─â╚Ťile efectuate cu cardurile de cump─âr─âturi: BT STAR, Alpha Bank, FIRST BANK sau GARANTI BANK.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, e╚Öti de acord cu Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile IT School

Mă înregistrez