Course logo

Curs Testare Software (Manuală)

Live Online

4 luni

70 ore

Certificare
Certificare
Cost total

714 €

Acest program de pregătire este acreditat de Ministerul Educației. Cursul include consiliere de carieră gratuită.

Înregistrează-te

Curs Testare Software (Manuală)
Ce cuprinde
Programul pe scurt
Testimoniale
De ce IT School
Echipa de traineri
Costuri

Înregistrează-te

Sesiune Aprilie

Orar: Luni & Miercuri, 18:00-20:30
Data începerii: 5.04.2023

Selectează sesiunea

CE CUPRINDE CURSUL

Cea mai accesibilă rută spre un job în IT

Specialiștii în testare joacă un rol esențial în procesul de software development. Atenția ascuțită a testerilor și abilitățile analitice ale acestora se reflectă în buna funcționare a tuturor aplicațiilor pe care noi le folosim în viața de zi cu zi. Iar datorită competențelor ușor transferabile și oportunităților din industrie, reconversia profesională spre această ramură a domeniului este, de cele mai multe ori, un drum cu prioritate către primul job în IT.

Îmbinăm teoria cu practica

Pe toată durata programului de pregătire vei interacționa cu tool-uri specifice folosite în companiile tech, precum Jira, iar în același timp, cunoștințele de bază vor fi completate cu noțiuni despre baze de date, API testing sau intro în testare automată.

De la A la Z

Vei înțelege cum funcționează procesul de testare în cadrul unui proiect, de la analiza cerințelor, crearea planului de testare, execuția lui și raportarea defectelor.

Career coaching

În discuțiile cu viitorul angajator, personalitatea, potențialul și abilitățile interpersonale vor fi la fel de apreciate și vor cântări la fel de mult precum calificarea ta tehnică. Prin urmare în cadrul sesiunilor de soft skills vei învăța cum să pui în valoare toate aceste competențe pentru rezultate pozitive.

Sprijin și oportunități de angajare

Pas cu pas se construiește o carieră în IT. Noi îți vom fi alături în fiecare etapă importantă din procesul de reconversie profesională. Pe juniors.ro centralizăm zilnic oportunități de angajare pentru începătorii din domeniu.

PROGRAMUL PE SCURT

Intro în Testare Software

Descoperă ce înseamnă procesul de testare și ce presupune acesta. Alături de trainerul tău, află care este rolul QA-ului într-o companie tech și cum lucrează acesta cu echipa sa și colegii developeri.

Principiile testării

Vei înțelege cum este dezvoltat un produs software și cum este acesta influențat de procesul de testare în baza celor mai importante principii, iar prin testare exploratorie vei descoperi primele bug-uri.

Tipurile de testare

Te vei familiariza cu terminologia specifică și vei învăța cum să pui în aplicare planul de testare. În cadrul unui proiect real, vei învăța să testezi produse software și să alegi tipurile de testare potrivite.

Acreditare Ministerul Educației

La finalul programului de pregătire vei participa la examenul acreditat de Ministerul Educației și vei obține o diplomă recunoscută național, pe teritoriul Uniunii Europene, SUA și Canada.

TESTIMONIALE

Descoperă ce spun absolvenții noștri despre experiența IT School

Super experiență! Super echipă! Trainerii sunt foarte, foarte dedicați, plini de viață , dau dovadă de profesionalism, oferă suport la fiecare pas și fac ca toată experiența să fie una foarte plăcută și încurajatoare. Sesiunile sunt interactive și se desfășoară într-o atmosferă super degajată, prietenoasă, călduroasă și profi, în același timp. Am primit ajutor și răspunsuri la orice întrebare, de câte ori a fost nevoie, chiar și în afara sesiunilor de curs. A fost o plăcere să particip la cursuri alături de Raul, dar și la sesiunile de training alături Cătălin. Aș reveni oricând, cu drag! Keep up the good work!

Lidia Spînu

1/6

DE CE SĂ ALEGI IT SCHOOL

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite

Why us?

Nu lăsa la voia întâmplării niciun pas din traseul tău de învățare. În cadrul IT School, drumul către succes este pavat cu consultanță în alegerea cursului potrivit, pregătire tehnică practică - ancorată în tendințele pieței, consiliere de carieră și soft skills training, certificare națională și internațională și toate oportunitățile de angajare centralizate în prima platformă de joburi IT dedicată începătorilor.

Absolvenții noștri lucrează la companii de renume din industrie

Cognizant Softvision
Enovatika
NTT Data
Continental
Fortech
Amdaris
123 Form Builder
Toluna
Continental
Continental

ECHIPA DE TRAINERI

Învață alături de specialiști din domeniu

Raul Riti

Raul Riti

QA Lead

Raul este 👨‍💻 QA Lead și are experiență profesională vastă cu focus pe zona de Software Testing. Îi plac foarte mult provocările proiectelor pe care lucrează și unde își poate exploata și îmbunătăți întotdeauna skill-urile personale. Raul crede cu tărie în ambiție și își încurajează mereu cursanții să lucreze și să se automotiveze pentru a ajunge acolo unde își doresc.

Mihaela Drăniceanu

Mihaela Drăniceanu

Software Tester

Mihaela lucrează de peste 14 ani în IT. Și-a început cariera ca și tester, însă a interacționat și cu alte roluri, de la Scrum Master la Project Manager. În ultimii ani a susținut traininguri interne despre testare în companiile în care a lucrat. Orice ar încerca, pasiunea ei rămâne tot QA-ul ❤️ și este fericită să o poată împărtăși cu alții prin training-uri și cursuri. În timpul liber aleargă, grădinărește 🌱 (în casă) și colecționează șosete amuzante și amintiri frumoase alături de câinele și pisica ei.

Vlad Dragomir

Vlad Dragomir

QA Lead

După doi ani de pregătire pentru examenul de admitere la Facultatea de Medicină, cu doar o lună înainte de testare, 𝗩𝗹𝗮𝗱 a decis că locul său este în domeniul IT 💙. Și-a început cariera ca Manual Tester, într-un internship, iar acum lucrează în domeniu de peste 6️⃣ ani. Printre tehnologiile sale preferate se numără Python + Selenium, Java, Cypress + JavaScript, iar în același timp este fan AWS.

Dorin Pop

Dorin Pop

QA Community Lead

Dorin activează în IT de peste 10 ani. În facultate a aflat pentru prima dată despre testare prin intermediul unei colege care i-a descris “fișa postului”. Din acel moment a realizat că această ramură a domeniului ar putea să-i placă mai mult. Iar dacă în timpul liber, Dorin, antrenează echipa de fotbal american Cluj Crusaders 🏈, suntem absolut convinși că și “antrenamentele” cursanților noștri vor fi la fel de productive.

Bogdan Barbușiu

Bogdan Barbușiu

Software Test Engineer

Bogdan și-a început cariera în domeniu, acum 9 ani, imediat după absolvirea facultății. Le transmite cursanților săi "să profite de faptul că în ziua de azi au acces la foarte multe surse de documentație, să încerce să fie la curent cu noile tehnologii și cel mai important lucru: Să nu uite faptul că "un gram" de practică face cât "un kilogram" de teorie.

Andreea Buțiu

Andreea Buțiu

Senior QA Automation Engineer

Andreea este Software Developer, iar astăzi lucrează ca și QA Engineer cu experiență de peste 10 ani în domeniu. Este pasionată de research, obiectivul ei este să fie mereu la curent cu ultimele trenduri din domeniul testării.

COSTUL CURSULUI

Investiția ta în educație

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

714 €

178 € rată lunară
178 € rată lunară
Vezi toate

modalitățile de plată

.

Dacă ai nevoie de mai multe informații consultă secțiunea de Întrebări Frecvente sau completează formularul de contact.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Checked

Ai fost inregistrat!

Felicitări! Tocmai ce ai parcurs primul pas din procesul de înscriere. În aproximativ 10 minute vei primi din partea noastră un e-mail în care vei regăsi informații cu privire la următoarele etape.

Te rugăm să verifici în folderul inbox, spam sau junk, iar dacă folosești o adresă de Gmail, este posibil ca acest email să ajungă în PROMOTIONS.

Dacă e-mail-ul nostru nu ajunge la tine, te rugăm să ne contactezi telefonic la:

+40 737 880 420

sau să ne trimiți un e-mail pe adresa:

office@itschool.ro

.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem!

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, ești de acord cu Termenii și Condițiile IT School

Mă înregistrez